2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاالله به عشقت برسی و هرچی خیر صلاح بود اتفاق بیفته ❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بگو دلم گرفته بریم خونشون یا زنگ بزن به مامان بزرگت هماهنگ کن که داری میای بگو زنگ بزنه مامان اینا ت ...

متاسفانه اونقدر باهاش صمیمی نیستم ؟

به نظرت مامانم اینا بهم شک نمیکنن ضایع بازی در ارم 

مثلا الان بابام و خواهرام گرفتن خوابیدن 

یعنی تف تو شانس من دوست دارم زار بزنم 

مرسید  فقط مشکل اینه که دیگه چطوری ببینمش اگه امروز نرم اونجا ؟

اگر رابطه یک طرفه نیست و اونم عاشقته و به صلاحه خدا خودش جور می‌کنه . توکل کن به خودش .

خدا خودش میچینه ان شاالله قشنگ ترین چیزا رو برات .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

متاسفانه اونقدر باهاش صمیمی نیستم ؟ به نظرت مامانم اینا بهم شک نمیکنن ضایع بازی در ارم  مثلا ...

وایسا الان خانوادت می ددنن پسره اونجاس؟

اگه می دونن آره ضایس

ولی اگه نه تو هم خودتو بزن به نفهمی یگد من نمی دونستم بعد یکمی هی بگو دلم گرفته شب عیدی همه مهمونین اینا

اگر رابطه یک طرفه نیست و اونم عاشقته و به صلاحه خدا خودش جور می‌کنه . توکل کن به خودش . خدا خودش می ...

مرسی

میدونی چیه اون ۱۶ سال ازم بزرگتره 🤷‍♀️

در این خصوص هم باز تف تو شانس من 

یعنی اصلا کاشکی عشق وجود نداشت