2777
2789
عنوان

طول سرویکس ۲۴

1277 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من ۱۲هفته طول سرویکسم ۳۱بود

بعد ۱۸هفته و ۲روز شد ۲۹

هردو شکمی

من الان ۲۲هفته و ۵روزمه طول سرویکسم واژینال شده ۲۴

البته نوشته کمترین عددی که دیده‌شد ۲۴بود

برای سرکلاژ دیر شده پساری هم زیاد ازش تعریف نمی‌کنن

خود دکترمم گفت اگر بخوای می‌تونیم با هرشب شیاف گذاشتن و هرهفته آمپول زدن و استراحت کنترلش کنیم

بنظرتون اینجوری خوبه؟ یا ممکنه بعد پشیمون بشم؟

منظور از استراحت چیه؟ چه کارایی باید انجام بدم یا ندم دقیقا؟

من با سرویکس ۲۶ هفته ۱۷ سرکلاژ شدم تا ۳۴ هفته استراحت مطلق بودم

هر هفته امپول داشتم روزی دوتا شیاف هم میذاشتم

فقط برا دستشویی بلند میشدم ی هفته، ۱۰روز یبار ی دوش ۵دقیقه‌ای میگرفتم🤕

همه کارا رو همسرم میکرد ی وقتایی هم مادرم و خواهرم میومدن پیشم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

خیلی کمه، اگه سرکلاژ نکنی باید مطلقا استراحت باشی یعنی فقط برا یه دستشویی رفتن از سرجات پاشی

هر چقدرم هفته هات بیشتر بشه طولم کمتر میشه باید خیلی مراقب باشی

دختر عمو من 19 بود فیکس پنج شش ماه رو تخت خواب بود فقط برا دستشویی پا میشد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی کمه، اگه سرکلاژ نکنی باید مطلقا استراحت باشی یعنی فقط برا یه دستشویی رفتن از سرجات پاشی هر چقد ...

چه سخت

دکترم اما به من نگفت استراحت مطلق 

گفت استراحت نسبی

می‌خوام سونوی واژینالو تکزار کنم خوبه؟

هرچی دکترت میگه انجام بده ۲۴ خیلی پایینه

متظور از استراحت یعنی اینکه از جات اصلا تکون نخوری حتی واسه دستشویی باید فرنگی استفاده کنی غذا باید طوری بخوری یبوست نشی که نوقع دفع بخوای زور بزنی و اینکه حتی حمومت باید ۵ دقیقه باشه اونم با آب ولرم رو به سرد

اسی یه چوب کبریتم دیگه نباید دستت بگیری عزیزم تحمل کن تا انشالله بدنیا بیاد به سلامتی

الان توصیه‌تون به من چیه؟🥺

دیگه استراحت مطلق کن

چون هفته ک بالاتر میره جنین وزن میگیره شرایط سخت میشه

ما تو فامیل دلشتیم ک حتی برا دستشویی هم براش لگن میذاشتن

کار خونه و غذا و .... تو این چند وقت باقیمانده فراموش کن فقط ی جا بخواب

کاری ک من با سرکلاژ کردم 

با اینکه سرکلاژ داشتم کلا رو تخت دراز کش بودم حتی غذامو درازکش میخوردم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
هرچی دکترت میگه انجام بده ۲۴ خیلی پایینه متظور از استراحت یعنی اینکه از جات اصلا تکون نخوری حتی واس ...

حقیقتش دکترم نگفت استراحت مطلق گفت استراحت نسبی

حالا خودم میگم خیلی حواسم باشه پله بالا و پایین نرم نشسته غذا درست می‌کنم نشسته حمام می‌کنم رو تخت می‌خوابم و...

چه سخت دکترم اما به من نگفت استراحت مطلق  گفت استراحت نسبی می‌خوام سونوی واژینالو تکزار ک ...

بنظرم نکن، سونو واژینال تو بارداری من قبول ندارم اونم برا شما که طول سرویکست کمه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بنظرم نکن، سونو واژینال تو بارداری من قبول ندارم اونم برا شما که طول سرویکست کمه

اگه نرم دلم طاقت نمیاره

شما جای من باشی سرکلاژ می‌کنی یا به حرف دکترت گوش میدی و به استراحت و شیاف و آمپول اکتفا می‌کنی؟

اگه نرم دلم طاقت نمیاره شما جای من باشی سرکلاژ می‌کنی یا به حرف دکترت گوش میدی و به استراحت و شیاف ...

من باشم سرکلاژ میکنم