2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خبره ۶۰۰ هزار تومن لس آنجلس زندگی میکنین؟ آزاد ۲۰۰ تومنه دیگه خیلی بیشتر باشه ۳۰۰

آره واقعا ۶۰۰ خیلی زیاده میگن بتا تا ۱۰۰ تومنه میخواستم آزمایش بتا بدم اما فکر کنم گرون تر باشه

شاید از تلقینی اما تهوعم دارم 

اره احتمالا تلقینه . نترس زیاد فکر نکن بیشتر حالتای بارداری میگری . اگه پریود شدی زیاد نگران نباش . بیبی چکم که زدی دیگه منفی بوده 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

چه خبره ۶۰۰ هزار تومن لس آنجلس زندگی میکنین؟ آزاد ۲۰۰ تومنه دیگه خیلی بیشتر باشه ۳۰۰

ربطش به لس انجلس چیه؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

آره واقعا ۶۰۰ خیلی زیاده میگن بتا تا ۱۰۰ تومنه میخواستم آزمایش بتا بدم اما فکر کنم گرون تر باشه

من دقیق نمی دونم چقدر بستگی به مکان زندگیتون داره . ولی فک نکنم انقدر زیاد باشه . به امید خدا که هیچی نیست فقط ترسیدی . من برات دعا می کنم ارامش بگیره قلبت تلقین الکی نکنی

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

اره احتمالا تلقینه . نترس زیاد فکر نکن بیشتر حالتای بارداری میگری . اگه پریود شدی زیاد نگران نباش . ...

چجوری میتونم با عکس ازتون سوال بپرسم؟

کاش میتونستم عکس اون بیبی چکو نشون بدم که تا کجاش ریختم🥲🥲میترسم اشتباهی استفاده کرده باشم بخاطر محدودیت تو خونواده بائو چندروز دیگه بیبی چک بخرم

من قبل عید دادم 120شد فکر کنم گفت بگی دکتر برات بنویسه ارزونتر میشه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من دقیق نمی دونم چقدر بستگی به مکان زندگیتون داره . ولی فک نکنم انقدر زیاد باشه . به امید خدا که هیچ ...

مرسی عزیزم😔خدا بکشه اون لاشی خیانتکارو که ازم سو استفاده کردو یهو ولم کرد