2777
2789

من 4 روزی میشه که بادوستم قهرم(دختر هست خودمم دخترم). ایشون آنلاینیشو بسته بود من گفتم آنلاینیتو بردار میبینم بیشتر دلم میگیره. گفتم بخاطر من بستی؟(چندروز پیامشو دیر جواب داده بودم گفتم شاید بخاطر اون بسته باشه وناراحت شده باشه) 

گفت نه بخاطر تو نبستم.بخاطر یه کاری بستم(سیم کارت مادرشو انداخته بود روگوشیش برای حذف مخاطبا گفت چند روزی میبندم آنلاینیمو) گفتم دلم گرفته بازش کن.گفت انلاینی خودمه دوس دارم چند روزی بسته باشه.2بارمثل اینو گفت بعد من ناراحت شدم ازش. ودرجواب دلم گرفته و.. این استیکرو داد☹️🤷‍♀️

منم ازاون روز ببعد حرف نزدم. بعد درجواب استیکرا من یه لبخنددادم.دیروز دیدم بعضی پیاماشوپاک کرده.

ازش دلخورم که دیگه بهم اهمیتی نداد. 4ساله باهمیم همو خیلی دوست داریم.تاحالا هروقت حالش خوب نبوده رفتم به حرفاش گوش کردم وفلان وبهمان. اما حرفشو دیدم ناراحت شدم

بنظرتون چه کنم؟ناراحتم. بگم نگم؟ مقصر اون بوده

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
هیچ دوستی ماندگار نیست حتی اونایی که برای هم جون میدادن جانم 

یکم مغرور هست خیلی کم دلخوری پیش میادبینمون

نمیخوام رابطه چندین سالمون به باد بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم مغرور هست خیلی کم دلخوری پیش میادبینمون نمیخوام رابطه چندین سالمون به باد بره

شناخت شما خب خیلی بیشتر از دوست تون هست ... نمیخوام ته دلتون رو خالی کنم نظرمم برای خودم شما فقط ببینید دوستی که بعد این همه سال رفتارهای شمارو درک نکنه یعنی شناختی از شما نداره یا علاقه یی به این شناخت ندارن ... در اکثر دوستی مثل روابط عاطفی یک نفر بیشتر از نفر متقابل زحمت میکشه همه چیز باید دو طرفه باشه در غیر این صورت ارزشی نخواهد داشت... 

برید باهاش صحبت کنید برید خونشون مستقیم ببینید گاهی خیلی چیزا با پیام دادن درست نمیشه قشنگم ❤️

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
شناخت شما خب خیلی بیشتر از دوست تون هست ... نمیخوام ته دلتون رو خالی کنم نظرمم برای خودم شما فقط ببی ...

خونه ش نمیتونم برم.نه اون میاد نه من میرم. پدرمادر هیچ کدوممون نمیزارن و خب منم خوشم نمیاد ازاینکار. فقط پیام میتونم بدم  

برای تولدش پارسال کادو بردم دم درخونش

ازوقتی تاریخ تولدموفهمید برام هدیه میگیره وخرج میکنه 

ولی منو درک نمیکنه ازاین بابت ناراحتم. کمکم کرده وقتی مشکلی توی درسی داشتم یاغیردرس(مشکلات زندگیو خب نتونسته کمک منه شاید دلداری داده). مریض بودم برام خوراکی میخرید وحالمو میپرسید

منم فقط نگرانش بودم قصد فضولی نداشتم تاحالا.یعنی هیچ وقت نداشتم. نمیخوام اینجوری بمونم.اذیتم میکنه از طرفیم میگم نکنه اون متوجه نشده باشه

درسته یکم در درک من ضعیفه اما نمیخوام دوستیمون بهم بخوره. همیشه خودمو جای اون گذاشتم تومشکلاتش ودرکش کردم ولی الان چه کنم؟دلم شکست

خونه ش نمیتونم برم.نه اون میاد نه من میرم. پدرمادر هیچ کدوممون نمیزارن و خب منم خوشم نمیاد ازاینکار. ...

قشنگم میشه بدونم چند سالته ¿ همنسید باهم 

20سالمه بله همسنیم باهم

آها 

بهش زنگ بزن قضیه دلخوریت رو بگو بعد حس میکنم شما. قضیه رو زیادی بزرگ کردید... بنده خدا اومده مشکلش رو گفته 

آها  بهش زنگ بزن قضیه دلخوریت رو بگو بعد حس میکنم شما. قضیه رو زیادی بزرگ کردید... بنده خدا او ...

نمیتونیم زنگ بزنیم فعلا بنابه دلایلی

اکثراوقات من رفتم عذرخواهی چون من دلم طاقت نمیاره قهربمونیم. از طرفیم میخوام بدونه که من ازش دلخوربودم. 

بیشترمواقع من عذرخواهی میکردم

پاک کردن مخاطب 4روز طول میکشه؟ اعصابم خورد میشه وقتی فکرمیکنم

بهش مستقیم بگو من باعث ناراحتیت شدم ؟

حداقل میتونی خودتو اصلاح کنی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بهش مستقیم بگو من باعث ناراحتیت شدم ؟ حداقل میتونی خودتو اصلاح کنی

ظهر باهم چت کردیم. خداروشکر مشکل حل شده. من انگار حساس شدم از من ناراحت نبوده 

این چند روزم دق کردم . اگه کسی فشارمو میگرفت 100درصد ضربان قلبم حتما بالای 100 میبود

ظهر باهم چت کردیم. خداروشکر مشکل حل شده. من انگار حساس شدم از من ناراحت نبوده  این چند روزم دق ...

خدا رو شکر

استانه تحملت رو ببر بالا

هم خودت راحت تری هم اطرافیان

و کسی نمیتونه ازت سوی استفاده کنه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خدا رو شکر استانه تحملت رو ببر بالا هم خودت راحت تری هم اطرافیان و کسی نمیتونه ازت سوی استفاده کن ...

خودمم اذیتم تحملم کم شده 

مثلا چجور؟