2777
2789
عنوان

در چه حالید؟

326 بازدید | 50 پست

سرم داره منفجر میشه

تولد خواهر کوچولومه 

اندازه این یه سالی که به خاطر درس خوندن دست به سیاه سفید نزدم 

امروز ازم کار کشیدن😂😐

شما چطورین خوبین

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهام 

شوهرم شبکاره مامانم میدونه برای خودم غذا درس نمیکنم برام غذا اورد😂😂ی نیم ساعتی میشع رفته 

حوصلم ناجور سر رفته هوففف

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
رفتم بازار محلی یه دوری زدم الان اومدم خونه برق رفته 😁

چه خوب بازارگردی روحیه آدمو عوض میکنه

ای بابا گرم نیست اونجا؟ اینجا که خیلی گرمه

مولتی ویتامین و آهن خوردم از معدم بوی قرص میاد حالم بهم میخوره 🤮

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

چه خوب بازارگردی روحیه آدمو عوض میکنه ای بابا گرم نیست اونجا؟ اینجا که خیلی گرمه

قیمتا روحیه آدمو پنچر میکنه🤣نه گلم هوا ابری شده بارون میخواد بباره

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
تنهام  شوهرم شبکاره مامانم میدونه برای خودم غذا درس نمیکنم برام غذا اورد😂😂ی نیم ساعتی میشع ر ...

الهی خیلی سخته شیفت شب عه شمام مثل منید منم مگر اینکه به بهانه یکی پاشم غذا درست کنم تنها باشم از گشنگی خواهم مرد😂