2777
2789
عنوان

#روانشناسی

80 بازدید | 13 پست

هیچوقت خودتونو با جمله"دوستم داشت" گول نزنید

‏آدم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه.

‏آدم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه.

‏آدم کسی رو که دوست داره تنها نمیزاره.

‏آدم کسی رو که دوست داره رو گریه نمیندازه.

‏آدم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه.

‏آدم کسی رو که دوست داره آزار نمیده.

آدم کسی که دوست داره رو نمیزاره خم به اَبروش بیاد پس الکی خودتونو گول نزنید...

میشه درخاست دوستیمو قبول کنید بخدا من زنم مزاحمتون‌نیمشم

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کنم که وسواس فکری بزارم کنار دارم؟؟

همش ذهنت درگیره اره برااینکار بایدازچیزهایی اجتناب کنی که ذهنتومشغول میکنه ودنبال راهایی باشی که تورو وذهن وروحتو سرحال وخوشحال ....چون اینکارباعث میشه توروازخیلی چیزها بازداره

همش ذهنت درگیره اره برااینکار بایدازچیزهایی اجتناب کنی که ذهنتومشغول میکنه ودنبال راهایی باشی که تور ...

مثلا آدم هایی که بهم بی احترامی کردن تهمت زدن ظلم کردن نمیتونم ببخشم و فراموش کنم و همیشه ذهنم درگیره واقعا عصبی میشم 

مثلا آدم هایی که بهم بی احترامی کردن تهمت زدن ظلم کردن نمیتونم ببخشم و فراموش کنم و همیشه ذهنم درگیر ...

توبایدهمچین ادمهایی روبزاری کناروبایدبرای حال خوبت هم که شده اینکاروبکنی تاکی میخوای بهشون فکرکنی ازاینکارچی نصیبت میشه به این چیزاتاحالافکرکردی فقط به عنوان تجربه نگه دارتوی ذهنت وگرنه فکرکردن به مسائل گذشته هیچ سودی براتونداره

بله درست میگین تشکر از راهنمایی شما 

سمت ادمایی برو که بهت انگیزه میدن باعث پیشرفت وترقیت میشن نه ادمایی که باعث دردورنج وحال خرابیت میشن همینکارباعث میشه ازهمچین ادمایی انرژی مثبت بگیری وخودت راه درست وغلط روپیداکنی