2777
2789
عنوان

بهش گفتم..

108 بازدید | 16 پست

پیرو تاپیک قبل

بهش گفتم منم دلم پسر بدنساز میخاست هیکل ۶تیکه ولی نیستی خوبه هی بگم؟

من بد بده خودمو ترجیه میدم ب خوبه بقیه

و اینکه کسی ک لایقم باشه من زشت ترین دختر جهانم باشه ستایش میکنه منو

منم پسری رو بخوام به بقیه چیزاش توجه نمیکنم

اینو گفتم و آف شدم

دور درسا و کنکورمم‌

دیدم پیام داده ببخشید 😂

طبیعیه برام شده مثل بقیه پسرا؟

سر ی حرکت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره طبیعیه یه جا یه جمله خوندم میگفت

گاهی یه حرف قابلیت اینو داره کیلومتر ها از یکی دورت کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بهش بپو پسر هم باید ‌......بزرگ باشه و سفید باشه ببین چی میگه انگار خودشون همه چیزاشون خوبه و سفید و ...

خودش با ۲۰سال سن قیافش انگار ۱۵ساله هاس

ریش نداره

مودیه بشدت

من چون دوسش داشتم اینجوری میکنه

ولی خداروشکر دیگه کاریش ندارم

عاره طبیعیه یه جا یه جمله خوندم میگفت گاهی یه حرف قابلیت اینو داره کیلومتر ها از یکی دورت کنه

واقعا من هیچ سیاستی براش نداشتم حتی با اعصاب خوردی ها و بی پولیش ساختم

نذر کردم براش

خودم بهترین دختر نیستم اتفاقا معمولی ام

ولی شخصیتم خاصه

چون ن اهل دروغم ن خیانت و ن مودی ام

بدن طبیعی خودمم دوس دارم

خودش با ۲۰سال سن قیافش انگار ۱۵ساله هاس ریش نداره مودیه بشدت من چون دوسش داشتم اینجوری میکنه ولی ...

اه اه چندش ولش کن بره گم شه واقعا پسر های خیلی خوب زیادن چرا باید با یکی باشی که اینجوری رفتار میکنه و از خود راضی

عزیزم چرا برای خودت ارزش قائل نیستی چرا با پسر غریبه که هیچ تعهدی بهت نداره وارد رابطه شدی ،من باشم میگم حقته اینطوری بهت بگه چون اون تو را برای صورتی میخواست  دید نیستی چار صباح بهرشو برد و حالام داره میره

تو رو خدا گناهو اینقدر عادیش نکنید

خانومایی که نظر میدید خیلی راحت و به شوخی میگیریدیعنی برای شمام این روابط اینقدر عادیه؟

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
واقعا من هیچ سیاستی براش نداشتم حتی با اعصاب خوردی ها و بی پولیش ساختم نذر کردم براش خودم بهترین د ...

پس قدر خودتو بدون 

خام معذرت خواهیش هم نشو دیده راست میگی خودشم هیچ تهفه ای نیس معذرت خواهی کرده ولی کافیه یه داف بهش چراغ سبز نشون بده با سر میره 

با ادمی باش که مثل خودت باشه هدفش از رابطه رنگ بدن و.. نباشه عشق و صداقت وفاداری و فداکاری وپاکی رو بفهمه و قدر دان باشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عزیزم چرا برای خودت ارزش قائل نیستی چرا با پسر غریبه که هیچ تعهدی بهت نداره وارد رابطه شدی ،من باشم ...

دیوونه ای؟

😂😂

من به پسرخالمم دست نمیدم

ابجی رابطه نداشتیم اصن اون شهر دیگس

بادقت بخون ک تهمت نزنی

وااااا متنفرم از کسی که بگه دختر باید صورتی باشه ،عزیزم در اثر پری و....خب صورتی نیست باید بد تر ضای ...

بهش گفتم توعم هیکلت ۶تیکه نیست۴شونه نیستی و ریشت به اندازه سنت نیست انگار ۱۵سالته