2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به شهرتون داره عزیزم من تو یه شهرستان کوچیک زندگی میکردم و خیلی مشتری نداشتم در واقع مردم واسه پوستشون هزینه زیادی نمیکنن پوست هم خیلی حساسه باید برند های خوبی استفاده کرد به نظرم و مردم یاد گرفتن پوستشون رو خودشون تو خونه با چارتا وسایل و ماسک درمان کنن و هزینه نکنن یا با کرم پودر بپوشونن من واسه سرگرمی و علاقه انجام میدادم 

درآمدش چطوره گلم؟ هم اینکه میخوام ی روتین پوستی برام معرفی کنی

درامدش هم بد نیست بستگی داره از چه برندهایی استفاده کنی چقدر هزینه کنی من خودم اون موقع با ۵ میلیون شروع کردم ماله ۴ سال پیشه و درامدش زیاد نبود ماهیی ۱ تومن بود 

عزیزم رو تین پوستی شب ها اگر ارایش داری صورتت رو با میسلار واتر دافی با پنبه پاک کن بعدش با ژل شستشو ویتالایر بشور بعدش از هم تونر ویتالایر استفاده کن و یه آبرسان معمولی بخر من از ابرسان های شون استفاده میکنم هم قیمتش خوبه هم واقعا به نظرم کیفیتش خوبه تجربه به من ثابت کرده به هیچ وجه محصولات پوسستی خیلی گرون نخرم و خیلی از محصولات پوستی استفاده نکنم چون پوست یه چیزیه که با یه ذره استرس میریزه بیرون خشک میشه چرب میشه و واقعا اشتباهه ک بخوای هزینه زیادی کنی من خودم از مارک ویتالایر استفاده میکنم واقعا خوبه 

و اینکه هفته ای یک بار هم تو حموم از اسکراب مکس لیدی استفاده میکنم

و اینکه من اصلا از کرم پودر استفاده نمیکنم فقط وقت هایی که مهمونی میخوام برم همیشه ضد آفتاب میزنم هرروز صبح به صبح حتی بیرون نرم استفا ه میکنم و همینطور از ابرسان همیشه استفاده میکنه 

عزیزم رو تین پوستی شب ها اگر ارایش داری صورتت رو با میسلار واتر دافی با پنبه پاک کن بعدش با ژل شستشو ...

گلم‌من تا حالا ضدآفتاب و آبرسان و ژل شست و شوی لافارر میزدم

ضدآفتاب چ مارکی پیشنهاد میدی