2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حوصله ندارم

بزارحوصله ام بیادکلی برات توضیح میدم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یک اصلا از الان تا ابد بد خانوادت رو به شوهرت نگو هرقدررررررررررر که بد باشن ، یجور رفتار کن انگارهمیشه پشتت هستن و ازت حمایت میکنن ، درمورد گذشته و عشق و عاشقیات با یه نفر دیگه اصلا صحبت نکن ، و دوم اینکه سعی کن حرمتا هیچوقت شکسته نشه 

احترام  غرور و عزت نفس  دم دستی نبودن  محبت زیاد ولی نه همیشه

من یه مشکلی که دارم اینه مثلا تو یه جمعی یه خانمی یه کرمی بریزه واسه نامزدم نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم مه برای خودمم بد نباشه و طرف هم حساب کار دستش بیاد

یک اصلا از الان تا ابد بد خانوادت رو به شوهرت نگو هرقدررررررررررر که بد باشن ، یجور رفتار کن انگارهم ...

ممنون 

دلم از خانوادم بگیره چی یا مثلا باهاشون به اختلاف بخورم که حل نشه

الان همه آدم بی شیه پیله بیشتردوست دارن 😅

نه خیلی ضربه خوردم تو زندگیم 

مثلا یکی برای چیزی راهکار میپرسه سریع میگم یا زیادی وقت میذارم برای اطرافیانم 

از خانواده ی خودم که خیلی ضربه دیدم سر این چیزا وای به حال بقیه

ممنون  دلم از خانوادم بگیره چی یا مثلا باهاشون به اختلاف بخورم که حل نشه

درد و دل رو با دوستی بکن که تو خونت رفت و امد نداره ینی اگه خدای نکرده روزی بینتون کدورت پیش اومد نتونه بره تمام درد و دلات رو به شوهرت بگه - اصلا کلا بعد از ازدواج رفیق بازی و رفت و امد زیاد تعطیل باید بشه - مشکل رو با کمک مشاور حل کن شوهر حتی اخرین گزینه هم نباید باشه