2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

174 بازدید | 22 پست

ازدواج با همکار و دوست و...( ازدواجهای امروزی)

خیلی راحته ارتباط با طرف مقابل که ازدواج کردی

اما سنتی خیلی سخته

یه خواستگار سنتی دارم اصلا فکر اینکه اگه قبولش کردم و عقد کردیم داره دیوونم می کنه تو عقد چه طوری باهاش باشم

چه طوری تو خواستگاری هیچ صحبتی نکردم باهاش صحبت کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا از مذهبیا غول ساختین بابا بخدا سخت نیس فقط حجاب و باخدا بودن براشون مهمه با یسری کارا و چیزام مخالفن مثل عروسی اهنگ و رقص و ....

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

والا من سنم کمه امروزی ام نمیگم ازدواج سنتی خوبه یا دوست ولی بخداوندی خدا اصلا اسم رل یا ازدواج امروزی میاد تن و بدنم میلرزه خیلیا الکی سوء استفاده میکنن در هر صورت شما منطقی فکر کن

...
چه طوری کامل بگو از روز اول که اومدن خواستگاری تا محضر

روز اول که میان خواستگاری اولش سلام و احوال پرسی میکنن و میشینین همگی ، یه بزرگتر شروع میکنه صحبت کردن معمولا از طرف داماد اول شروع میکنن داماد رو معرفی میکنن بعد اگر سوالی داشته باشن از شما یا خانوادتون میپرسن یا اگه شما سوالی داشته باشین میپرسین مثلا راجب کار و درامد و مسکن ، بعد میگن خب حالا اگه اجازه بدین دختر و پسر برن باهم حرفاشونو بزنن ، معمولا پسر شروع میکنه خودشو معرفی میکنه بعد شما معرفی میکنی ، بعد سوالاتون از هم میپرسین مثلا چه اخلاقایی دارین زود جوش هستین نیستین ولخرجین یا اقتصادی خسیسین یا ن ، چند تا خواهر برادرین بعد ازدواج کجا میخواین زندگی کنین ، از اینجور سوالا بعد میگین اگر نتیجه جلسه اول اوکی بود ادامه صحبتا برای جلسات اینده باشه ، جلسه های اینده رو بزارید برای بیرون دو سه بار برید بیرون قشنگ حرفاتونو بزنید خواسته هاتونو بگید خود واقعیتون باشید ، اگر این مراحلم اوکی شد قرار بله برون میزارن بعد دیگه دو سه ماه نامزد میمونید مثل دوتا دوست که خانوادشون در جریانن ، اگر این مرحله ام اوکی بودین میرین برای عقد

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
روز اول که میان خواستگاری اولش سلام و احوال پرسی میکنن و میشینین همگی ، یه بزرگتر شروع میکنه صحبت کر ...

از وقتی آیفون رو زدن من هم با خونوادم باشم

یا اتاق باشم بعد بیام؟

روز اول که میان خواستگاری اولش سلام و احوال پرسی میکنن و میشینین همگی ، یه بزرگتر شروع میکنه صحبت کر ...

یعنی بعد بله برون هم نامزد باشیم؟

قبلش کافی نیست همون چند باری که می ریم بیرون

از وقتی آیفون رو زدن من هم با خونوادم باشم یا اتاق باشم بعد بیام؟

اره از همون اول باش ، وقتی موقع چایی شد مادرتون میگه بهتون که دخترم چایی بیار شما پامیشی میری چای میریزی میاری اول از پدر داماد شروع میکنی بعدم مادرش و بعدم بقیه

یعنی بعد بله برون هم نامزد باشیم؟ قبلش کافی نیست همون چند باری که می ریم بیرون

ن بابا تو دو سه جلسه چجوری میخوای طرفو بشناسی کم کمش دو سه ماه وقت لازم داری که همه جوره بسنجیش ، خسیس نباشه ، دهن بین نباشه ، بچه ننه نباشه ، راز نگهدار باشه