2777
2789
عنوان

دوستم و ....

133 بازدید | 16 پست

بچه ها یه دوستی دارم که باهام درد دل میکنه سرااین سوالشو اینجا میپرسم دوستم دیروز با پ ا ر ت ن رش رفته بیرون بعد پسره قبلش گفته بوده بریم بیرون برای تو لباس ورزشی هدیه بخرم با دمبل و اینا که ورزشو شروع کنی بعد رفتن یکم قدم زدن و حرف زدن و ..پسره ماشینو گذاشته پارکینگ عمومی به دختره گفته اینجا یه پاساژه برو بگرد منم میام پیشت ،پسره هم میخاسته واسه خونشون خرید کنه وسایل خونه رفته اونارو بخره ک بعد نیم ساعت زنگ زده به دختره بیا پارکینگ بریم ،نظرتون راجع به اینکارش چی بوده ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تعارف نبوده میگه هی برنامه ریزی میکرد مدام به دوستم میگفته ک انشالله فلان روز رفتیم برات لباس ورز ...

کلا از این حرکت بدم میاد یعنی چی انتظار دارن براسون خرج کنن قبل ازدواج.

کلا از این حرکت بدم میاد یعنی چی انتظار دارن براسون خرج کنن قبل ازدواج.

هرکس یه نظری داره ولی این آقا خودش اصرار میکرده ،دوستم میگه لباس ورزشیش یهو گم شده این اقا گفته نگرد من حتما فلان روز ک رفتیم بیرون برات میخرم ک..

البته که بستگی به ادمش داره احتمالا همسر شماهم خسیسه که نمیخره چیزی براتون

تو چجوری با نصف خط فهمیدی شوهر من خسیسه هیچی هم نمیخره؟؟؟   ی کاری میکنین آدم تو هیچ تاپیکی پست نذاره

تو رو به جدت منو لایک نکن