من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
سلام عزیزم،آز منفی با چندتا بی بی که همون لحظه هاله انداخته بودن☹️چه بد ،،به نظرم ریلکس و بیخیال باش تا پریود بیاد تا استرس داشته باشی پریودی نمیاد
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نمیدونم والا من فعلا بچه م نمیخاما اما میگم بشه هم مشکلی نداره...من عقب نمیندازم اصلا نمیدونم چرا نش ...
عزیزم شاید بخاطر تغییر فصل بوده باشه حتی اگه چاق یا لاغر شده باشی،اگه حرص خوردی ،اگه بهت شوک وارد شده باشه و خیلی چیزای دیگه میتونه باعث عقب افتادم پریودیت بشه
عزیزم اقدام نیستی ینی؟؟,نزدیکی بدون جلوگیری منظم ،قرص های تقویتی،سنو فلیکول و اینا