2777
2789
عنوان

افزایش وزن

186 بازدید | 38 پست

سلام

بچه ها من لاغرم

و اینکه نمیدونم چه قرص اشتها آوری بدون ضرره چون خودم مشکل گوارشی دارم (معده درد و یبوست)

میترسم قرص اشتها آور بخورم معده درد بگیرم یا یبوست شم

بعد اینکه اشتها من فقط درحدیه که یه چیزی بخورم تا زنده بمونم همین

حالا شما چه تجربه ای دارید که وزتون رفت بالا؟

اگ کالری شماری کردید برام توضیح بدید

اگ قرص خاصی خوردید بگید 

و...

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مولتی ویتامین و زینک 

چه مولتی ویتامینی؟

یبار خریدم خوردم سرگیجه گرفتم آخه معلوم نیست کدوم ویتامین آدم کمه یا زیاد 

وقتی بخوری همه ویتامینا میرن بالا و ممکنه افزایش یکی از ویتامینا سرگیجه بیاره

حالا مولتی ویتامین اشتها رو هم زیاد میکنه؟

چه مولتی ویتامینی؟ یبار خریدم خوردم سرگیجه گرفتم آخه معلوم نیست کدوم ویتامین آدم کمه یا زیاد  ...

پودر چاقی میخوری؟که معرفی کنم

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

منک از مجبوری و حرفاي بقیه شروع کردم ب خوردن قرص گین آپ از روزی هم ک شروع کردم یک سره درحال غذا خوردنم

دلم گریه می خواهد ،  نه از این گریه های یواشکی.،پنهانی، مخفی، خفه....شب و نیمه شب اشک ریختن در سکوت نه! دلم هق هق می خواهد... آنقدر بلند که صدایش به گوش خدا برسد، فقد کاش برای لحظه ای همه دنیا کر می شد و من بلند بلند گریه می کردم...بغض خفه ام کرده این روز ها،خدایا لحظه ای گوش های دنیا را بگیر می خواهم گریه کنم... 
پودر چاقی طلای سبز بدون عوارض خیلی عالیه تو 15روز 5الی 7کیلو اضافه می‌کنی عالیه

از کجا بايد بگیریم چطوری بفهمیم اصل هست منم خسته شدم از لاغری

دلم گریه می خواهد ،  نه از این گریه های یواشکی.،پنهانی، مخفی، خفه....شب و نیمه شب اشک ریختن در سکوت نه! دلم هق هق می خواهد... آنقدر بلند که صدایش به گوش خدا برسد، فقد کاش برای لحظه ای همه دنیا کر می شد و من بلند بلند گریه می کردم...بغض خفه ام کرده این روز ها،خدایا لحظه ای گوش های دنیا را بگیر می خواهم گریه کنم... 
منک از مجبوری و حرفاي بقیه شروع کردم ب خوردن قرص گین آپ از روزی هم ک شروع کردم یک سره درحال غذا خورد ...

دقیقا دوتا از اطرافیان من با این قرص خیلی تپلی شدن 

اما من خودم معده ورودم بهم ریختس

و اینکه یه چیزایی راجبش گفتن تو همین نی نی سایت پشیمون شدم بخرم وگرنه به منم میگن

از کجا بايد بگیریم چطوری بفهمیم اصل هست منم خسته شدم از لاغری

از عطاری فقط از یه جای مطمئن بگیرین بعضی جاها چون تقلبیه

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻