2777
2789
عنوان

اسکالپ سر

4470 بازدید | 16 پست

دوستان کسی اگر انجام داده ممکنه در مورد ماندگاریش و توضیح مختصری از تعداد جلسات بده؟ خوبه هزینه کرد یا خیر؟

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

اینم یه نوع تتو هستش و به جایی که میری بستگی داره و مهارت اون فرد.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینم یه نوع تتو هستش و به جایی که میری بستگی داره و مهارت اون فرد.

ممنون از پاسخگوییت درست می گی ولی نتیجه و تجربه کسایی که انجام دادن هم مهمه.

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از پاسخگوییت درست می گی ولی نتیجه و تجربه کسایی که انجام دادن هم مهمه.

من خودم انجام دادم. ولی فعلا نمیتونم راهنماییت کنم. اول اینکه چون تازه انجام دادم و یه بار باید برم ترمیم، دوم اینکه خواهرزادم بود و هزینه واقعی رو بهم نگفت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خودم انجام دادم. ولی فعلا نمیتونم راهنماییت کنم. اول اینکه چون تازه انجام دادم و یه بار باید برم ...

مبارک باشه ممنون میشم از نتیجه و راضی بودنت خبر بدی، چون شنیدم اولش فقط خوبه و بعدا کمرنگ و بد میشه چون هزینش برام مهمه میخام بدونم که ارزش داره یا نه؟

مبارک باشه ممنون میشم از نتیجه و راضی بودنت خبر بدی، چون شنیدم اولش فقط خوبه و بعدا کمرنگ و بد میشه ...

ممنون

باشه، چند وقت دیگه میرم برای ترمیم. چون مثل ابرو یکبار دیکه ترمیم نیاز داره. 

ممنون باشه، چند وقت دیگه میرم برای ترمیم. چون مثل ابرو یکبار دیکه ترمیم نیاز داره. 

نتیجه رو اینجا میگی لطفا. الان با یکبار کم هست و حتما باید ترمیم بری؟ 

نتیجه رو اینجا میگی لطفا. الان با یکبار کم هست و حتما باید ترمیم بری؟ 

بله. گفت چند بار بشور ببینم پوستت چطور جواب داده و دفعه بعد بر اساس ماندگاری بار اول ترمیم کنم. من حس میکنم ۵۰ درصد پوستم قبول کرده!

سلام هوکامه! اسکالپ سر یکی از روش‌های جالب برای پوشش دادن نواحی کم‌مو یا بی‌مو روی سر هست.
تجربیات کلی درباره اسکالپ سر
ماندگاری:
اسکالپ سر معمولاً بین 2 تا 5 سال ماندگاری داره، ولی این بستگی به نوع پوست، سبک زندگی و مراقبت‌های بعد از درمان داره. مثلاً اگه زیاد زیر نور خورشید باشی یا پوست چربی داشته باشی، ممکنه نیاز به ترمیم زودتر پیدا کنی.
هزینه‌ها:
هزینه اسکالپ سر به عوامل مختلفی بستگی داره، از جمله منطقه جغرافیایی، تجربه و تخصص فردی که این کارو انجام می‌ده و میزان کاری که لازمه. معمولاً هزینه‌ها بین 5 تا 15 میلیون تومان برای هر جلسه متغیره، ولی این عدد ممکنه بیشتر هم باشه.
تعداد جلسات:
برای رسیدن به نتیجه مطلوب، معمولاً به 2 تا 4 جلسه نیاز هست. هر جلسه ممکنه چند ساعت طول بکشه و بین جلسات باید چند هفته فاصله باشه تا پوست فرصت بهبودی داشته باشه و رنگ به درستی تثبیت بشه.
تجربه افراد:
حسین، 36 ساله: "من اسکالپ سر رو دو سال پیش انجام دادم و هنوز هم خوبه. توی سه جلسه کارم تموم شد و هر جلسه حدود 4 ساعت طول کشید. هزینه‌اش هم برام حدود 12 میلیون تومان شد."
مینا، 29 ساله: "من بعد از دو جلسه نتیجه مطلوب رو گرفتم. خیلی راضی‌ام و حس می‌کنم خیلی طبیعی به نظر میاد. هزینه‌اش برای من حدود 10 میلیون تومان بود."
علی، 40 ساله: "من پوست چربی دارم و بعد از دو سال نیاز به ترمیم پیدا کردم. هزینه ترمیم هم تقریباً نصف هزینه اولیه بود."
نکات مهم:
انتخاب متخصص: خیلی مهمه که به یک متخصص با تجربه مراجعه کنی. این کار نیاز به دقت و تخصص داره.
مراقبت بعد از جلسات: بعد از هر جلسه باید مراقبت‌های خاصی رو انجام بدی، مثلاً دوری از نور مستقیم خورشید و استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده.
اگه کسی تجربه دیگه‌ای داره یا سوالی درباره اسکالپ سر داره، خوشحال می‌شم به اشتراک بذاره!

دوستدار شما :ساریه امیدی متخصص پوست و مو  در کلینیک کایاک 

سلام هوکامه! اسکالپ سر یکی از روش‌های جالب برای پوشش دادن نواحی کم‌مو یا بی‌مو روی سر هست. تجربیات ک ...

چقد عالی و خوب توضیح دادین. ممنونم از وقتی که گذاشتین.

بله. گفت چند بار بشور ببینم پوستت چطور جواب داده و دفعه بعد بر اساس ماندگاری بار اول ترمیم کنم. من ح ...

سلام وقت بخیر

ببخشید از نتیجه اش راضی هستین الان؟ تجربتونو میگید؟

از این مدل خطیا بود یا نقطه نقطه؟

من تازه انجام دادم ولی فقط دو هفته روی سرم موند و واقعا روی اعصابمه ولی اگر بمونه روی سر خیلی خوبه

منم انجام دادم و فقط اولش خوب و قشنگ بود و بعدش رفت اصلا کاربردی و زیبا نیست