سلام هوکامه! اسکالپ سر یکی از روشهای جالب برای پوشش دادن نواحی کممو یا بیمو روی سر هست.
تجربیات کلی درباره اسکالپ سر
ماندگاری:
اسکالپ سر معمولاً بین 2 تا 5 سال ماندگاری داره، ولی این بستگی به نوع پوست، سبک زندگی و مراقبتهای بعد از درمان داره. مثلاً اگه زیاد زیر نور خورشید باشی یا پوست چربی داشته باشی، ممکنه نیاز به ترمیم زودتر پیدا کنی.
هزینهها:
هزینه اسکالپ سر به عوامل مختلفی بستگی داره، از جمله منطقه جغرافیایی، تجربه و تخصص فردی که این کارو انجام میده و میزان کاری که لازمه. معمولاً هزینهها بین 5 تا 15 میلیون تومان برای هر جلسه متغیره، ولی این عدد ممکنه بیشتر هم باشه.
تعداد جلسات:
برای رسیدن به نتیجه مطلوب، معمولاً به 2 تا 4 جلسه نیاز هست. هر جلسه ممکنه چند ساعت طول بکشه و بین جلسات باید چند هفته فاصله باشه تا پوست فرصت بهبودی داشته باشه و رنگ به درستی تثبیت بشه.
تجربه افراد:
حسین، 36 ساله: "من اسکالپ سر رو دو سال پیش انجام دادم و هنوز هم خوبه. توی سه جلسه کارم تموم شد و هر جلسه حدود 4 ساعت طول کشید. هزینهاش هم برام حدود 12 میلیون تومان شد."
مینا، 29 ساله: "من بعد از دو جلسه نتیجه مطلوب رو گرفتم. خیلی راضیام و حس میکنم خیلی طبیعی به نظر میاد. هزینهاش برای من حدود 10 میلیون تومان بود."
علی، 40 ساله: "من پوست چربی دارم و بعد از دو سال نیاز به ترمیم پیدا کردم. هزینه ترمیم هم تقریباً نصف هزینه اولیه بود."
نکات مهم:
انتخاب متخصص: خیلی مهمه که به یک متخصص با تجربه مراجعه کنی. این کار نیاز به دقت و تخصص داره.
مراقبت بعد از جلسات: بعد از هر جلسه باید مراقبتهای خاصی رو انجام بدی، مثلاً دوری از نور مستقیم خورشید و استفاده از کرمهای مرطوبکننده.
اگه کسی تجربه دیگهای داره یا سوالی درباره اسکالپ سر داره، خوشحال میشم به اشتراک بذاره!
دوستدار شما :ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک