من شروع کردم به آزمون جامع زدن(کنکورای سالای قبل) ولی درصدام افتضاحه یعنی اصلا توقع این درصدارو نداشتم بعضی درسایی که نقطه قوتم بود الان درصداشون خیلی بده تا الان سه تا کنکور زدم و کامل تحلیل کردم(طبق برنامه سه روز یکبار یعنی وقت کافی برای تحلیل گذاشتم) ولی امروزم که کنکور ۱۴۰۰ رو زدم درصدام اصلا جالب نبود من همه درسارو خوندم و درس نخونده ای ندارم یعنی اینکه فصلی رو حذف کرده باشم و اینا نبوده توقعم خیلی بالاتر از اینا بود ولی الان ناامید شدم🤦🏻♀️
کسی هست مثل من باشه یا بوده وضعیتش و این که چکار کردید برای پیشرفتتون؟ بنظرتون احتمالش هست تو خود کنکور آدم بالاتر بزنه؟🥲🤦🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب ببین چی باعث شده درصدت بیاد پایین تسلط کافی نداشتن رو مباحث؟ حواس پرتی؟ استرس؟ و... هرچی که ...
فکر میکنم بیشتر استرس و حواس پرتی چون موقع حل کردن اول سراغ مباحثی میرم که کامل تسط دارم ولی بعدش میبینم غلطام زیاده غلط دارم اونم غلطای الکی یا محاسباتم اشتباهه یا سوالو بد خوندم یا اصلا دقت نکردم تو حل کردنش🥲🥲