بچهااا ما باغ داریم خببب البته من متنفرم از رفتن خیلی جای بدیه کلا از طبیعت اینا خوشم نمیاد بیشتر خونه رو دوس دارم مامانم اینا هر هفته جمعه میرن من به زور میبرن چیکار کنم نرم چه بهونه ای بیارم واقعا بدممم میاد دایی هامو اینا همه یجان من بدم میاد از همه واقعا اذیتم میکنن چیکار کنم قانع شن که من دوس ندارم بیام 😭تورو خدا کمکم کنیددددد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
بهونه بیارید، فوقش یه هفته یا دوهفته نمیرید، بعدش چی؟
برید مشاور و بعدش اون مشاور با خانوادتون صحبت میکنه و آگاهشون میکنه
معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه
خب بگو درس دارم یا خودتو بزن سرگیجه تهوع الان ویروسش اومده بگو من خونه میمونم شماهم شب زودتر بیاید
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت