سلام من ۱۷ هفته و ۵ روز هستم سونوی ان تی نرمال بود ولی آزمایش غربالگریهام ریسک سندروم داون رو نشون میداد ریسک ۱ به ۱۲۱ بودم آمینو سنتز شدم جواب سه روزه اومده و گفتن سالمه سونوی آنومالی هم رفتم ک همه چی نرمال بود اکوی قلب جنین هم نیازه برم؟ شنبه میرم امکان داره تو اکو مشکل نشون بده خیلی استرس دارم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اگه قلب مشکل داشته باشه تو آنومالی میگن بری اکو،یعنی حفره های قلب تو آنومالی بررسی میشه
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...