2821
2789
عنوان

خستم دیگ تاکی..

69 بازدید | 7 پست

نه خانواده درست حسابی دارم نه شوهر درستی شوهرم از خونه پرتم کرد بیرون اومدم خونه پدرم پدرمم مشکل داره باهام 

از زندگی پدر مادرم فراری شدم گفتم خدا دیه یه شوهر خوب فرستاد شوهرم بدبختم کرد😞

مادرم پدرمو ول کرد رفت چون همش ادم اذیت میکنع و عصبی و... پدرم عقد زندگیش رو من خالی میکرد پیش خانواده شوهرم حرفمو میزد میزد تا دیگ از چشم همه افتادم 😞خیلی خستم کاش بمیرم الانم برگشتم کلفت خونشم و عقدش سر من خالی میکنه

خدایا اینه زندگی نمیخوام بابا بکشم راحتم کن بسههههههههه بسهههه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو سرکار تنها راه نجات یه دختر کاره حتی سخت ترین کار هرچی ساعتش بیشتر تو خونه موندن کمتر 

تا سوم دبیرستان خوندم اخی من چی دارم برم سرکار پول ندارم حرفه ایم یاد بگیرم من کلفت این خونم من برم سرکار کی دور خونه باشه؟

تا سوم دبیرستان خوندم اخی من چی دارم برم سرکار پول ندارم حرفه ایم یاد بگیرم من کلفت این خونم من برم ...

برو فروشندگی اونا ک ازت مدرک تحصیلی نمخان بگو دیپلم اصلا برو تو خونه بقیه کار کن وقتی رفتی نبودی کار کنی توقع کارت کمتر میشه یکم سختیش زیاده ولی بهتره اینه کار خونه تمامی نداره از قبل براش عدا درست کن بگو خودشون گرم کنه فوقش اولش دعوا داد بیداد میکنن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز