من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من ۱۴ هفته ام یکی دوروز خوب بودم خوشحال شدم داره تموم میشه دوباره تنفر از غذام و حالت تهوعم برگشته&n ...
سلام خوبی تا وند هفته ای حس پریود داشتی
من ۷ هفته ام همش درد پریود دارم البته گاهی میگیره
خطرناکه باید یرم دکتر ؟؟ ممنون میشم از استرس نجاتم بدی
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
سلام من تو چهار هفته درد داشتم رفتم سنو هماتوم داشتم شمام حتما باید بری دکتر
رفتم سونو کرد چیزی نشون نداد
دردم زیاد نیست البته گرفتگی هست بعد دوباره خوب میشم
و یه چیز دیگ بشدت بیحال شدم نمیتونم حتی غذا درست کنم طبیعیه؟؟
چیکار کنم یه ذره بهتر شم همش تو گوشیم
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
البته من لکه بینی هم داشتم ولی خالم درد داشت فقط لکه بینی نداشت تو سنو هم چیزی نبود ولی دکتر ...
خداروشکر لکه ندارم
مممنون که جواب دادی