2777
2789
عنوان

بیبی‌چک و بارداری

110 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من ۱۰ روز از موعد پریودیم گذشته و پریود نشدم رفتم بیبی‌چک گرفتم صبح امتحان کردم

بنظرتون این مثبته؟؟برم ازمایش بدم؟؟

خط c پر رنگه ولی t کم رنگه

بله مثبته مبارکه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مثبته عزیزم مبارکه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از علائمت بگو، دقیقا بعد اقدام تا همین الان چه علائمی داشتی

انگار میخام پریود شم ولی نمیشم.درد زیر شکم پاهام کم جون شده هر روز منتظرم پریود شم ولی نمیشم

بعضیا میگن شاید خون تو ادراره مثبت نشون میده درسته این حرف؟

واسه من ناخاسته بود من هنوز نامزدم🫠نمیدونم چیکار کنم با این خوشحال نشدم هیچ ناراحتم هستم

مگه جلوگیری نداشتین؟؟ اگه یادت باشه بازم تاخیر داشتی ها شاید اینم از استرس و اضطراب باشه که پریود نشدی

اگرم بارداری باشه گوش خودتو رو حرفای اطرافیان ببند و با خدا معامله کن ،اگه نی نی باشه به حکمت خدا اعتماد کن و از اینکه با همسر شرعی و قانونی خودت رابطه داری خجالت زده نباش، اگه هرکی زر اضافه زد بگو دیگران بچه‌هاشون رو برای اینکه به راه بد کشیده نشن زن میدن حالا که ازدواجم کردیم بازم یه عده دنبال زیر بغل مار میگردن؟؟ ما شرعا زن و شوهریم خدا میبخشه بقیه حرف مفت میزنن

انگار میخام پریود شم ولی نمیشم.درد زیر شکم پاهام کم جون شده هر روز منتظرم پریود شم ولی نمیشم بعضیا ...

منم این ماه این علائم رو داشتم حتی حالت تهوع هم داشتم ۱۰ روزم تاخیر داشتم برو ببین تو تاپیک هام هست ، حتی وسط ماه گذشته خونریزی خارج از موعد هم داشتم که میگن نشونه بارداریه، با بی‌بی چک هاله دار بعد ۱۰ روز تاخیر رفتم آزمایش، بعد که رفتم جوابو بگیرم پریود شدم، میگن بخاطر روزه گرفتن بوده تغییر وزن ناگهانی باعث به هم خوردن پریود میشه و این طبیعیه

ولی خب هاله ی بی‌بی چک تو خیلی زیاده 😂

خلاصه خدا به دادت برسه اگه بچه هم بود زودتر عروسی بگیرین برین سر زندگیتون

مگه جلوگیری نداشتین؟؟ اگه یادت باشه بازم تاخیر داشتی ها شاید اینم از استرس و اضطراب باشه که پریود نش ...

نه ما جلوگیریمون طبیعی بود و سعی میکردیم تو دوران تخمک گذاری رابطه نداشته باشیم ولی خودمم شک داره 

شاید برم ازمایش بدم مطمئن شم🥲

۴ ماه دیگه عروسیمونه اینم گوز بالا گوز شده😅

منم این ماه این علائم رو داشتم حتی حالت تهوع هم داشتم ۱۰ روزم تاخیر داشتم برو ببین تو تاپیک هام هست ...

اتفافا منم همینجوری شدم .ماه پیش بعد ۱۴ روز پریود شدم قشنگ نصف وقت پریودیم

دکتر گفت شاید بارداری

رفتم سونوگرافیم دادم گفتن ن چیزی نیست

ولی ازمایش ندادم گفتم اگه باردار باشم تو سونو هم مشخص میشه

نه ما جلوگیریمون طبیعی بود و سعی میکردیم تو دوران تخمک گذاری رابطه نداشته باشیم ولی خودمم شک داره&nb ...

تا چهار ماه دیگ شکمت میاد یکم جلو ، اگه بچه بود چهار ماه دیگ رو بیخیال شو با خانواده ها درمیون بزارید و ترتیب عروسی رو بدید. اینجوری راه چرت و پرت گویی اطرافیان تا حد زیادی بسته میشه