2777
2789
عنوان

شام مهمونی

139 بازدید | 15 پست

خانما من میخوام مهمون دعوت کنم میشیم ۳۶ نفر غذا زرشک پلو با مرغ دسر روکر موز و پودینگ سالادم میخواستم ماکارونی و کاهو بزارم که چند شب پیش مهمونی مامانم بود سالاد ماکارونی گذاشتیم حالا چی پیشنهاد میدین (مهمونام سوپ خور نیستن )

سالاد اندونزی درست کن

با ماست و خیار رنده ای و گردو

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چجوری از ۳۶ نفر پذیرایی میکنی فکرشم وحشتناکه من ۱۰ نفر بیشتر نمیتونم،خدا قوت واقعا😅

انگشت در حلقم کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودن را بالا آوردم ، چیزی در من زنده شد به نام ” انسانیت “.

سالاد اندونزی درست کن با ماست و خیار رنده ای و گردو

ماست و خیار یا ماست و اسفناج ک میخوام درست کنم ولی سالاد اندونزی اکثرا درست کردم این سری یه چیز جدید میخوام

بنظرم کافیه  خورده میشه ؟  ماشاءالله این همه برکت رو سفره است.

کم نشه دیگ اکثرا مهمونیامون اینطوره زنداییم چن شب پیش دعوت کرد غذا مرغ بود سوپ جو و سالاد ماکارونی و سالاد کاهو و ماست خیار و ژله و کاسترد و انواع ترشی و 

برا مامانمم همینطور بود ب جز سوپ دسرم ژله و پودینگ درست کردم 

کم نشه دیگ اکثرا مهمونیامون اینطوره زنداییم چن شب پیش دعوت کرد غذا مرغ بود سوپ جو و سالاد ماکارونی و ...

آخه این لیستی که شما دادی اصلا کم نیست و همه چی هم هست از پیش غذا گرفته تا غذا اصلی و دسر. باز هر جور خودت راحتی چون میزبان شمایی ولی به نظر من این خیلی سفره کاملیه