2777
2789

حالم از این دسته از مردا بهم میخوره دست خودمم نیست

انگار رفتاراشون فیکه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خوشم نمیاد آدم زبون باز از اسمش معلومه دیگ زبون باز فقط حرف میزنه برا جلب توجه و فیکه کاراش و رفت ...

مثلا کسی که اشتباه میکنه با حرفهاش توجیه میکنه راضیت کنه به قولی خرت کنه زبون باز حساب میشه ؟ 

مثلا خیانت کنه یا با ی دختر دیگه چت کنه بعدش الکی بگه فامیل دور یا بگه مشتری بهش میگن زبون باز؟

این دیگ  یه آدم عوضیه زبون باز ب کسی میگن چابلوسی کنه

تو رو باهات خوبه ، ولی مثلا چیزایی که از خودت و خانواده ت گفتی در دل کردی باهاش بره به رفیق صمیمی ش بگه ، تو ظاهر باهات خوب باشه ، ولی زیر آبی بره ، زیر زیرکی اذیتت کنه 

تو رو باهات خوبه ، ولی مثلا چیزایی که از خودت و خانواده ت گفتی در دل کردی باهاش بره به رفیق صمیمی ش ...

ب این آدم هم دو رو میگن نمیدونم والا این ک میگی آدم سمی ان بهترین کار فاصله گرفتن از این آدما 

ب این آدم هم دو رو میگن نمیدونم والا این ک میگی آدم سمی ان بهترین کار فاصله گرفتن از این آدما 

ببین جوریه که هرکی ببینه میگه چقد خوبه چقد دوستت داره ولی زیر زیرکی زورت ردربیاره

دیگران مهم نیستن مهم حس واقهی خود آدم وقتی نرمال نیست چ اصراری داری ک باشه 

الآن نیس...

قبلا بود...ولی همش باخودم فک میکنم نکنه مشکل از من بوده؟ یا من ایرادی داشتم؟؟؟؟

الآن نیس... قبلا بود...ولی همش باخودم فک میکنم نکنه مشکل از من بوده؟ یا من ایرادی داشتم؟؟؟؟

نمیدونم من که خبری از رابطه شما ندارم ک بدونم چی گذشته ولی از جیزای ک شما تعریف کردی آدم مناسبی نیست