pa8 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 282 عنوان چجوری اخه 🗿 76 بازدید | 16 پست زمان چرا انقد سریع داره میگذره 🗿 م ۳ هفته ی پیش هی ناله میکردم وای عقبم تازه شروع کردم ب درس خوندن اله بله میخوام وا بدم چرا اینجوریه ، ۳ هفته گذشت 🗿 چجوری اخه م نمیفهمم یعنی چی ۲ هفته دیگه کنکوره 1403/01/21 | 10:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیشداندارا عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2919 وای پشمام اره بخدا منم نمیدونم چه غلطی کنم قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
ailurophiles عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 92 وااای سال کنکور خیلی زود میگذره اما چشم به هم بزنی میگی عه یادش بخیر :) ailurophiles یعنی کسی که عاشق گربه هاست
pa8 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 282 وای پشمام اره بخدا منم نمیدونم چه غلطی کنم بابا نمیدونم چرا اینجور شد رسیدیم ته سال ، سال جدید شد ۲۱ روزش گذشت تا کنکور اول ۲ هفته تا بعدیش ی ۱۰ هفته تا امتحان نهایی ۵ هفته چ وعضشه اقا
pa8 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 282 وااای سال کنکور خیلی زود میگذره اما چشم به هم بزنی میگی عه یادش بخیر :) درد اینه ک چجوری تهش بگذره بگی ای یادش بخیر 😂
دیشداندارا عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2919 بابا نمیدونم چرا اینجور شد رسیدیم ته سال ، سال جدید شد ۲۱ روزش گذشت تا کنکور اول ۲ هفته تا بعدیش ی ۱ ... حج نگو از استرس دست و پام یخ کرد😐😐از اطرافیانت خبر داری؟؟که جامعه آماری کنکور اردیبهشت چجوری قراره باشه قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
pa8 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 282 حج نگو از استرس دست و پام یخ کرد😐😐از اطرافیانت خبر داری؟؟که جامعه آماری کنکور اردیبهشت چجوری قراره ... قاعدتا ماهایی ک تازه شروع کردیم باید برا تیر ببندیم کارو 😂ولی اطرافیان مث اینکه مث اسب دارن میخونن
دیشداندارا عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2919 قاعدتا ماهایی ک تازه شروع کردیم باید برا تیر ببندیم کارو 😂 ولی اطرافیان مث اینکه مث اسب دارن میخون ... از بس استرس گرفتم دستشویی لازم شدم الهی نارنگی وسط حلقت گیر کنه قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
pa8 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 282 از بس استرس گرفتم دستشویی لازم شدم الهی نارنگی وسط حلقت گیر کنه دلقک نارنگی چرا باید گیر کنه 😂 م خودم استرس داره روانیم میکنه ، ت خوندی یا صفری ؟
دیشداندارا عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2919 دلقک نارنگی چرا باید گیر کنه 😂 م خودم استرس داره روانیم میکنه ، ت خوندی یا صفری ؟ ن خوندم🥲😂😂دلقکم عمته به حق پنج تن😂 قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
pa8 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 282 ن خوندم🥲😂😂دلقکم عمته به حق پنج تن😂 اگر خوندی ک خوبشحالته چته حالا استرس داری ؟
دیشداندارا عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2919 اگر خوندی ک خوبشحالته چته حالا استرس داری ؟ اتفاقا همیشه اونی ک خونده استرس داره که میتونه نتیجه دلخواهشو بگیره یانه🥲 قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
ailurophiles عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 92 درد اینه ک چجوری تهش بگذره بگی ای یادش بخیر 😂 هرررجوری بگذره اینو خواهی گفتاون تایم فکر میکردم همه چی رتبه کنکوره قراره اگه بد بشه بیکار بمونم بعد کل تایممو تو کتاب خونه و مدرسه میگذروندم :/در نهایت تموم شددد و من درسمم خوندمو بیکارم نموندم و همههه استرسی که بهت میدن الکیه ailurophiles یعنی کسی که عاشق گربه هاست
pa8 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 282 هرررجوری بگذره اینو خواهی گفت اون تایم فکر میکردم همه چی رتبه کنکوره قراره اگه بد بشه بیکار بمونم ب ... خب اینکه چی قبول شی مهمه دیگه
ailurophiles عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 92 آره الان برات مهمه ailurophiles یعنی کسی که عاشق گربه هاست