2777
2789
عنوان

تغییر اسم

183 بازدید | 28 پست

دخترم سه سالشه اسمش الارا

بعضیا میگن اسمش ترکی ه و … خودمونم ترک نیستیم. از معنی ترکیش ( آراینده ی ایل) خوشم نمیاد.البته اسم ریشه یونانی هم داره ( دختر شاد، ماه). خیلی ناراحتم، نمی دونم چرا دیگه اسمش به دلم نیست. به نظرتون اسمش رو عوض کنم بذارم لیانا؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میتونید آلا صداش کنید 

اسمش قشنگه 🥰

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اسم خیلی قشنگیه حتما که نباید ترک باشین. کلا اسم‌های ترکی قشنگن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

واقعا نظرتون اینه؟ ناراحت نمیشم اگه بگید اسمش جالب نیستا

ن واقعا قشنگ و خاصه 😉😉😉😍

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

وای نهههه سالمییییی؟؟؟؟!!! اسمش که خیلیییی قشنگ و شیکه بعدم اسم به این قشنگییییی و عوض کنی اونم‌چی بزاری لیانا   اسم بیمعنی و زشت تر از لیانا ندیدم

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم