سلام. بچه ها نظرتون درمورد خرید گوشی های ایرانی کلا چی هست؟ گوشی شاهین3 و گوشی جدید باند داریا رو شنیدم خوبه. آیا واقعا خوبه؟ به گوشی های قدیمی مثل S6 سامسونگ میرسه؟ توبازار هرچی پرسیدم گوشی سامسونگ مدل s یا نوت قدیمیا رو به صورت نو ندارند. میخوام گوشی در حد 8 تومن بخرم که خوب باشه هنگ نکنه یه دفعه یجوری خاموش بشه که دیگه روشن نشه.دوربینشم خوب باشه رم هم بخوره یا حافظش بالا باشه. نظرتون درمورد شیائمی چطور هست؟زود خراب میشن؟
من گوشیم واسه 2019 هست ولی کاملا سالم و بدون هنگیه اما تو فکرم عوضش کنم چون که دیگه آپدیت جدید براش نمیاد و کم کم دیگه برنامه های جدید رو اجرا نمیکنه، بعد شما دنبال s6 میگردی؟
بجاش، a24, a15, یا a25 بگیر ،a34 ام خوبه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من گوشیم واسه 2019 هست ولی کاملا سالم و بدون هنگیه اما تو فکرم عوضش کنم چون که دیگه آپدیت جدید براش ...
همین دیگه برنامه های جدید رو اجرا نمیکنه آیفون از بدی هاش هست و آیفونم اینطوریه وگرنه اگه آیفون آپدیت میشد بهترین گوشی به نظرم بود چون خواهرم داشت هیچی نشد فقط چون آپدیت نمیشد و برنامه ایرانی میخواست نصب کنه مجبور شد رفت سامسونگ گرفت مدل s جدیداش رو گرفت اونوقت25 تومن. S6 هم یه بار از دست افتاد محکم شکست کامل ازون به بعد دیگه دوبار بردیم تعمیر درست میکنن یه مدت کار میکنه ولی مثل روز اولش نمیشه ایندفعه دیگه روشن نشد الکی موقع بعد شارژ بعد بردم موبایل فروشی میگه یه تومن تعمیرشه😐 مدلای a هم خوبه ولی دوربینش و قیافش ظاهرش رو نمیپسندم زیاد، شیائمی تاحالا نداشتم قیافه هاشون قشنگ تره و قابلیت های خوبی داره ولی میگن قطعاتش پیدا نمیشه و نباید خراب بشه.
۸تومنم خب ی گوشی جدید بگیر چرا این همه قدیمی میخای بخری که ورژنشون دیگ هیچی بالا نمیاره
برا من کار میکرد با اینکه قدیمی بود یه بار افتاد از دست کامل شکست بعدش دوبار بردیم موبایل فروشی یه مدت خوب میشه بعد دوباره یه دفعه خراب میشه و دیگه روشن نمیشه. میگن هردفعه هم که گلسش شکسته درصورتی که من این سری از نظر ظاهر هیچ ایرادی نداره و گلسش نشکسته انگار
همین دیگه برنامه های جدید رو اجرا نمیکنه آیفون از بدی هاش هست و آیفونم اینطوریه وگرنه اگه آیفون آپدی ...
اره برای من مدل a هست ،برای دخترم توی ایام عید a25 خریدم، خیلی گوشی خوش دست و خوبیه، دوربینش هم خوبه به نسبت هزینه ای که کردیم
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇