mozhgan54 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 2452 عنوان مهریه 150 بازدید | 16 پست آقایون وخانم های مذهبی لطفا 1403/01/21 | 04:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 مهریه درحدتوان مرد مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 مهریه چش شده شایدبردنش بیمارستان مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
mozhgan54 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 2452 دوستان یه سوال مگه مهریه قرض وبدهی نیست که برعهده ی زوج هست پس این که مثلامی گن مهرت روببخش تاطلاق بدیم این حلاله که برای ندادن قرض ودین شرط وشروط بذارن؟
iتrخaدn عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 4695 شایدبردنش بیمارستان والا بعیدم نیست با این اوضاع سکه از خوشی سکته کرده باشه عزیزم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 والا بعیدم نیست با این اوضاع سکه از خوشی سکته کرده باشه عزیزم یاازخوشحالی زاییده😁😂🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 دوستان یه سوال مگه مهریه قرض وبدهی نیست که برعهده ی زوج هست پس این که مثلامی گن مهرت روببخش تاطلاق ب ... بله حلالهمهریه اسمش روشهحالاتومیخوای بیمهری کنی وجدابشیخب اونم بدون مهریه ات میکنهمردمیتونه طلاق ندهوهیچ دادگاهی نمیتونی طلاقت بده مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
mozhgan54 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 2452 بله حلاله مهریه اسمش روشه حالاتومیخوای بیمهری کنی وجدابشی خب اونم بدون مهریه ات میکنه مردمیتو ... هبچ کس بدون علت بی مهری نمی کنه کلااین قرضی هست که مردبایداداکنه وقتی قبول می کنه مهریه رو می تونه قبول نکنه
mozhgan54 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 2452 بله حلاله مهریه اسمش روشه حالاتومیخوای بیمهری کنی وجدابشی خب اونم بدون مهریه ات میکنه مردمیتو ... پس این طلاق های غیابی روکی می ده؟
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 هبچ کس بدون علت بی مهری نمی کنه کلااین قرضی هست که مردبایداداکنه وقتی قبول می کنه مهریه رو می تونه ... خیرقرض نیستمهریه استتوحق گرفتن مهریه داریاونم حق ندادن طلاقتومیتونی بابخشیدن مهریه ات طلاق بگیری مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 پس این طلاق های غیابی روکی می ده؟ بایدمدارک کافی ببری مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......