2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست
سلام.همسرت‌‌تابع‌ خانوادشه‌ مخصوصا‌ مادرش‌‌.واصلا‌ به‌ فکر‌ شما‌ وزندگی‌ مشترک‌ نیست.فقط‌ داره‌ عذاب ...

میشه لطفا بگی پای حرفش هست؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میشه بگی وسایلی که ازم دزدیدن برمیگرده؟

خواهرم کی ازدواج میکنه؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
سلام‌‌.اگه‌ بدنت‌ سنگین‌باشه‌‌وهمیشه‌ احساس‌ گرما کنی‌.دختره‌.حسم‌ میگه‌ ۹۰درصددختره‌.

والله ایم حسو موقع بارداری اولم داشتم و پسر شد. برای این بارداری دومم سونوگرافی گفت شبیه دختره. پس حس شما هم دختر میگه  .بنظرت حالا همین دوتا بچه رو تو زندگیم میارم یا برای سومین بارم باردار میشم؟ اگ میشم جنسیت سومی چی میشه بنظرت؟

والله ایم حسو موقع بارداری اولم داشتم و پسر شد. برای این بارداری دومم سونوگرافی گفت شبیه دختره. پس ح ...

نه‌دیگه‌ جنست‌ جوره‌ درشو‌ گل‌ بزن‌ چه‌ خبره  

نه‌دیگه‌ جنست‌ جوره‌ درشو‌ گل‌ بزن‌ چه‌ خبره    

خخخ اخه دومی رو هم نمی‌خواستیم حالا حالا ها بیاریم یدفعه از دستمون یه بار در رفت همون یه بار سریع گرفت و باردار شدم.   حالا خواستم بدونم بازم ممکنه اشتباهی از دستمون در بره؟  

سلام‌‌.اگه‌ بدنت‌ سنگین‌باشه‌‌وهمیشه‌ احساس‌ گرما کنی‌.دختره‌.حسم‌ میگه‌ ۹۰درصددختره‌.

اسییی جان جدت بگو اینو 

میخوام یه کاری انجام بدم که خیلی ریسکه ... ممکنه نتیجه خوب بگیرم و ممکنه شانسمو برای همیشه از دست بدم ..

بنظرت همین امسال انجامش بدم؟ یا ریسک نکنم و بزارم سال بعد ؟ از طرفی نیاز دارم که امسال انجام بشه ...

خخخ اخه دومی رو هم نمی‌خواستیم حالا حالا ها بیاریم یدفعه از دستمون یه بار در رفت همون یه بار سریع گر ...

اگر‌همسرت‌ نزاره‌ رو‌ رگبار‌ در‌ نمیره‌.فرزند‌ سومی‌ نمیاری‌.مطمئن‌ باش‌.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز