2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست
سلام‌عزیزم‌..از‌ سوالت‌ معلومه‌ که‌ خیلی‌ خسته‌ ای‌ ودلشکسته‌.وجز‌ خدا‌ یاوری‌ نداری‌.زندگیتون‌ دیگه ...

خواهری میخوام یه کاری انجام بدم که خیلی ریسکه ... ممکنه نتیجه خوب بگیرم و ممکنه شانسمو برای همیشه از دست بدم ..

بنظرت همین امسال انجامش بدم؟ یا ریسک نکنم و بزارم سال بعد ؟ از طرفی نیاز دارم که امسال انجام بشه ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله‌ قبل‌ از‌ پیشنها‌د‌ اشتی‌ سه‌ بار‌ ایت‌ الکرسی‌ بخون‌ وپیش‌ قدم‌بشو‌.کمی‌ ‌ادم‌ سفتیه‌ ولی‌ ...

عزیزم میشه لطفا حست به زندگیم رو بگی ؟ واینکه زمینی که دارم کی به فروش میرسه؟

استخدامیم قبول میشم؟؟

خواهش میگنم بگو منتظر نتیجممممم😭😭😭😭😂😭

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

استخدامیم قبول میشم؟؟

خواهش میگنم بگو منتظر نتیجممممم😭

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

استخدامیم قبول میشم؟؟

استخدامیم قبول میشم؟؟

سلام‌.خیر‌بار‌‌ دار‌ نیستید‌.

سلام گلم توروخدا جواب بده باردارم یان؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
2824
2823
2791
2779
2792