2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست
سلام تورو خدا جواب منم بدین حستون در مورد زندگیم؟ رای طلاق رو به خودم میدن؟ طلاقم؟ مهریه؟ اینده ...

سلام‌عزیزم‌..از‌ سوالت‌ معلومه‌ که‌ خیلی‌ خسته‌ ای‌ ودلشکسته‌.وجز‌ خدا‌ یاوری‌ نداری‌.زندگیتون‌ دیگه‌ به‌ درد‌ نمیخوره‌‌همسرتون‌ اصلا‌ به‌ شما‌ میل‌ عاطفی‌ وجنسی‌ نداره‌.هرچه‌سریع‌تر‌‌ یعنی‌ توافقی‌ طلاق‌ بگیری‌ به‌ نفعته‌.یعنی‌ یه‌ چیزهایی‌ راببخش‌ تا‌ رها‌شوی‌.بعداز‌ طلاق‌ به‌ هیچی‌ فکر‌ نکن‌.برو‌ دنبال‌ کار‌ مستقل‌ میشوی‌وایندت‌ بسیار‌ خوب‌ میشه‌ وبه‌‌ در‌دوغمهای‌ الانت‌ میخندی‌.فقط‌ قوی‌ باش‌ منم برات‌ دعا‌ میکنم‌.موفق‌ باشی‌.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام‌.باعرض‌ پوزش‌ درجهت‌ تاخیر‌ درپاسخ‌.هفته‌ اینده‌۵شنبه‌ شب‌ باهمسرت‌صحبت‌ کن‌.دلشو‌ به‌ دست‌ بیا ...

بنظرت اگه تاریخی که گفتی تلاشمو کنم حتما جواب میگیرم بارها امتحان کردم ولی قبول نکرده

نگران‌ نباش‌ عزیزم‌ از‌دست‌ همسرت‌ خلاص‌ بشی‌ اینده‌ از‌ آن‌ توست‌.اصلا‌ نترس‌.هرشکستی‌ برات‌ پل‌ پی ...

درمورد ازدواج و دانشگاه من هر حسی دارید بگید

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
نگران‌ نباش‌ عزیزم‌ از‌دست‌ همسرت‌ خلاص‌ بشی‌ اینده‌ از‌ آن‌ توست‌.اصلا‌ نترس‌.هرشکستی‌ برات‌ پل‌ پی ...

میدونی میگه همه چی رو ببخش تا طلاقت بدم

بخدا من هیچ پشت و پناه و اینده ای ندارم...هیچ پولی ندارم...

کی وارد رابطه عاطفی میشم؟ چه جور آدمیه؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
بنظرت اگه تاریخی که گفتی تلاشمو کنم حتما جواب میگیرم بارها امتحان کردم ولی قبول نکرده

بله‌ قبل‌ از‌ پیشنها‌د‌ اشتی‌ سه‌ بار‌ ایت‌ الکرسی‌ بخون‌ وپیش‌ قدم‌بشو‌.کمی‌ ‌ادم‌ سفتیه‌ ولی‌درنهایت‌ قبول‌ میکنه

عزيزم میشه جواب منم بدین 

دوسم داره 

برمیگرده 

پای کسی دیگه درمیونه 

زنگ میزنه امروز 

حسش بهم چیه 

😔💔