2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جواب منو میدین بی زحمت؟ جنسیت نی نیم چیه؟!

سلام‌.اگر‌ حالت‌ تهوع‌ نداشته‌ باشی‌.سینه‌ هات‌ تا‌به‌ تا‌ باشن‌ .گل‌ پسره‌.قطعا‌ پسره‌.نام‌ محمد‌ براش‌ بزار‌ که‌ برازندشه‌.

سلام‌.اگر‌ حالت‌ تهوع‌ نداشته‌ باشی‌.سینه‌ هات‌ تا‌به‌ تا‌ باشن‌ .گل‌ پسره‌.قطعا‌ پسره‌.نام‌ محمد‌ ب ...

یاخدااااا مو به تنم سیخ شد.. اون علایمو دارم ،

اتفاقا قرآن باز کردم اول ماه رمضون  و اسم محمد اومد براش🥹 

اگه راست باشه تشخیصتون حتما تگتون میکنم بهتون خبرمیدم.البته الان هفته ی هفتمم.

یاخدااااا مو به تنم سیخ شد.. اون علایمو دارم ،  اتفاقا قرآن باز کردم اول ماه رمضون  و اسم ...

اسمش‌حتما‌محمد‌ بزار‌من‌ ۹۸درصد‌ حس‌ هام‌ درسته‌.موفق‌ باشی‌.التماس‌دعا‌.

کی با کسی آشنا میشم ووارد رابطه میشم  وچه ویژگی های داره؟

سلام‌.یه‌ مقدار به‌ خودت‌ برس‌ از‌ بی‌ حالی‌ وخمودگی‌ خارج‌شوی‌.۵۲‌روز‌ دیگه‌ وارد‌ رابطه‌ خواهی‌ شد‌.واون‌ شخص‌ شوخ‌ طبع‌ وشیطونه‌ همراهیش‌ کن‌.

عزیزم ما یک ماهه هیچ ارتباطی نداریم با اینکه کلی ازش عذرخواهی کردم و تماس گرفتم اصلاااااااا بهم حواب نداده 

بازم فردا پیام میفرستم 

به نظرت جواب میده؟هنوز ازم ناراحته؟

سلام‌.اگر‌ حالت‌ تهوع‌ نداشته‌ باشی‌.سینه‌ هات‌ تا‌به‌ تا‌ باشن‌ .گل‌ پسره‌.قطعا‌ پسره‌.نام‌ محمد‌ ب ...

سلام خواهشا سوال منم جواب بدین با یه نفر قهرم کی آشتی میکنه باهام؟اصن آشتی میکنه؟

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿 
سلام‌.یه‌ مقدار به‌ خودت‌ برس‌ از‌ بی‌ حالی‌ وخمودگی‌ خارج‌شوی‌.۵۲‌روز‌ دیگه‌ وارد‌ رابطه‌ خواهی‌ شد ...

منم بگو لطفا کی وارد رابطه عاطفی میشم؟ 

به ازدواج ختم میشه؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز