2777
2789
عنوان

ایا سن دختر از پسر بزرگتربرا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 32 پست

مادر شوهرم، ۶سال بزرگتر بود، پدر شوهرم دوستش داشت، ولی در ظاهر هم چون زن زودتر شکسته میشه، خیلی پیرتر دیده میشد، در حالی که پدرشوهرم یک فقط چند تار سفید داشت، وقتی مادرشوهرم فوت شد. سرش سفید شد سر چند روز 

عمه های شوهرم. تازه خودشون رو نشون دادند، گفتند، داداشمون حیف شد ، الان راحت شد، براش زن جوون میگیریم 

فکر نمیکنم الان از زندگیش راضی باشه ، سنهاشون به هم نمیخوره...

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
ببین شوهر من ۴ سال ازم کوچیکتره .الان من۳۲ هستم و اون۲۸..۵ساله ازدواج کردیم ولی ‌اقعا اذیت شدم..اولی ...

خوب عزیزم درسته شوهرت اونوقت ۲۳ بوده شما ۲۷ از لحاظ مالی مطمعنن کمبود بوده ولی ما از لحاظ مالی خونه ماشین دارن ویه شغل ازاد با درامد ۶۰۷۰ تومتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر شوهرم، ۶سال بزرگتر بود، پدر شوهرم دوستش داشت، ولی در ظاهر هم چون زن زودتر شکسته میشه، خیلی پیرت ...

خوب مهم تفاهم بود ودوست داشتن الان پدرشوهرت پیر شده نه قبلا و زنم الان چون تعداد زایمان کمتره دیرتر پیر میشه و از لحاظ تغذیه ورزش اندام و نمیدونم هزار جور ژل بوتاکس نسبت به قدیم زنا خیلی بخودشون میرسن من مشکلی برا شکستگی ندارم چون خیلی به خودم میرسم  به اندامن به پوستمم به موهام ناخنام ولی میگم از لحاظ دیگه مشکل نباشه ای دوسال‌

نه چون هردوتوون به سن پختگی رسیدین اگه از سن ظاهرم بهم بیاین مشکلی پیش نمیاد

ولا بگم بی بی فیسم نه من قد بلند هستم هیکلی ولی ثمیگن خوشگلم من  این اقا میگن خیلی بهم میاین یعنی همسن دیده میشیم

2803
خوب عزیزم درسته شوهرت اونوقت ۲۳ بوده شما ۲۷ از لحاظ مالی مطمعنن کمبود بوده ولی ما از لحاظ مالی خونه ...

پس مشکلی نیس..اگه عاشق همم باشین که دیگه عالیه...من و همسرمم عاشق همیم ولی کمبودای مالی نمیزاره یروز خوش ببینیم..امروزم سر مسائل مالی بحثمون شد...من واقعا خورد شدم تو زندگیش ایشالا شما خوشبخت شین🙏

پس مشکلی نیس..اگه عاشق همم باشین که دیگه عالیه...من و همسرمم عاشق همیم ولی کمبودای مالی نمیزاره یروز ...

انشالله مالیتون برطرف بشه مشکلش ولی شما مشکل مالی نداشتین بحث سن مطرح نبود درستع‌

2804
خوب مهم تفاهم بود ودوست داشتن الان پدرشوهرت پیر شده نه قبلا و زنم الان چون تعداد زایمان کمتره دیرتر ...

مهم خودت و همسرت هستید 

پدر شوهرم اینقدر براش سن اهمیت نداشت، چون درک کرده بود... که

خودم و جاری هام هم سن و حتی بزرگتر از شوهرامونیم، چون برای خانواده شون مهم نبود 

ولی.... 

خانواده پدرشوهرم، فکر کنم از اول از تو داشتند میسوختند، فقط رو نکرده بودند 

راضی به مرگ مادرشوهر بودند....

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
مهم خودت و همسرت هستید  پدر شوهرم اینقدر براش سن اهمیت نداشت، چون درک کرده بود... که خودم و ج ...

بله درسته ولی من خانوادش راضین از خداشونه  خواستگارمم اونم میگه مهم نیست دوسال الان خیلیها زناشون کوچیکترن ایا مشکل ندارن مهم اینه تفاهم و همو درک کنیم 

انشالله مالیتون برطرف بشه مشکلش ولی شما مشکل مالی نداشتین بحث سن مطرح نبود درستع‌

نه هیچوقت حرف سنو سالمو نزده..ولی گاهی تو سریال یا هرجا که بحث سن میشه که خانومه بزرگتره یه خنده هایی از رو تمسخر میکنه که متوجه میشم..یا میگه فلانی از خداش باشه شوهرش جوونتره..خلاصه اینجور حرفا هست حتی اگه کوچیکترم باشی باز یچی پیدا میکنن بکوبن.. پس فقط کلیاتو در نظر بگیر 

بله درسته ولی من خانوادش راضین از خداشونه  خواستگارمم اونم میگه مهم نیست دوسال الان خیلیها زناش ...

پس انشاءالله خوشبخت باشید، مبارک 😘

2805
نه هیچوقت حرف سنو سالمو نزده..ولی گاهی تو سریال یا هرجا که بحث سن میشه که خانومه بزرگتره یه خنده های ...

الان ریما رامین فر شش سال بزرگتر وچن ساله زندگی میکنن ورویا نو نهالی وخیلی های دیگه زنا بزرگترن تو بازیگرا ولی زندگیشون دوام داسته انشالله هر مشکلی دارین حل شه الهی 

اگه هر دو طرف زیر ۲۵ سال بشن،پسر بزرگ تر باشه بهتره. 

مثلا پسره ۲۰ ساله که کلش پره باده بیاد با دختره ۲۵ ساله که خودشو حسابی عاقل و بالغ میدونه رابطه برقرار کنه،یکم ناجوره.

ولی وقتی هر دو نفر بالای ۲۵ یا ۳۰ هستن،دیگه سن ملاک نیست آنچنان. چون هر دو اندازه کافی سرد و گرم چشیدن و این اختلاف سنی هیچ تاثیر مثبت یا منفی تو درک و شعورشون نداره.

ولی خب مردا ترجیح میدن دختر کوچک تر از خودشون بگیرن(وقتی خودشون سنشون بالا رفته)چون میخوان فرصت های بچه دار شدن رو همچنان حفظ کنن.

این مسائله چیزی هست که خواستگار شما باید راجبش فکر کنه و تصمیم بگیره،نه شما.

2801