2777
2789
عنوان

خستممم

63 بازدید | 9 پست

هر روز تکراریه

وضعم خرابه و حوصله درس ندارم در حالی که ۱ ماه دیگه نهایی دارم

همه باهام بدن

حالم بده

حوصله هیچی و ندارم

از یه ورم وقت ندارم حال خودمو خوب کنم چون هر روز مدرسه و درس دارم

چجوری حالمو خوب کنم تا رفرش شم هر روز به زور میرم مدرسه

شبا که وقت خوابه خوشحالم چون حداقل مغزم واسه ۴ ۵ ساعت اف میشه

ولی حتی امشبم نمیتونم بخوابم چون فردا امتحان دارم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یازدهمم 

میدونی چقدر راه داری تا موفقیت؟ 

هدفاتو نوشتی؟

خیلی راه داری تا آینده 

ب این فکر کن ک تک تک گام هایی ک بر میداری تو اینده ت تاثیر داره ، 

اینکه میگی همه باهات بدن، تو با موفقیتت بهشون ثابت کن ک عالی هستی ، اول ب خودت ثابت کن ،

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
میدونی چقدر راه داری تا موفقیت؟  هدفاتو نوشتی؟ خیلی راه داری تا آینده  ب این فکر کن ک ت ...

اخه خیلی تیر خطا زدم فک کنم دلیل اصلی بی حوصلگیم همین باشه😕مرسی حرفات به ذره حالمو بهتر کرد

اخه خیلی تیر خطا زدم فک کنم دلیل اصلی بی حوصلگیم همین باشه😕مرسی حرفات به ذره حالمو بهتر کرد

همه تیر خطا زدن تو زندگی شون 

اصلا موفقبت بدون شکست بدست نمیاد ک 

درگیرِ اونا نشو 

ادمای موفق کسایی هستن ک تو خطاهاشون گیر نکردن، مثل باتلاق میمونن مشکلات نباید غرقشون شد باید ازشون درس گرفت، 

الان هم کلی زمان داری، 

با انگیزه پیش برو ، ان شاءالله موفق میشی 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیزم  اوضاع چطوره؟ بهتری؟

سلام مرسیییی بهتره دارم واسه امتحانای مستمر میخونم 

دارم خوب پیش میرم 💗💗💗

ولی الان مشکلی که دارم اینه که مدرسه اجازه نمیدن که نیاییم با اینکه درس ها تموم شده دیگه تقریبا مجبورم از ۳ که میام خونه بخونم تا شب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز