2777
2789
عنوان

بوی خیانت

137 بازدید | 10 پست

مامان چند وقته به بابام مشکوک شده

یه شب بابام یک دفعه غیبش زد بعد مامانم که زنگ زده بهش گویا مشغول بوده ولی وقتی بابام میاد توی گوشیش اثری از تماس نبوده یعنی مامانم فکر می‌کنه حذف کرده و خب بابام گفت که رفته هوا بخوره

مگه میشه ۴۵ دقیقه هوا بخوره تنها؟

بعدش این چند روز مامانم همیشه با من حرف می‌کنه از بابام میگه من خیلی ناراحت شدم و نمیدونم دیگه چیکار کنم.نطر شما چیه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانت چند سالشه

۴۰

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نشانه ضعف یه مادره که درباره اینجور مسائل با فرزندش دردودل کنه و دید فرزندش رو نسبت به پدر منفی کنه..

شما طرف پدرتون باشید و بگید،مامان جان زشته،چطور وقتی ندیدی قضاوت میکنی؟اون هم در ماه خدا!

زیر نظر داشته باشینش اما مستقیم اصلا چیزی نگید بهش که احساس خطر بکنه و بیشتر مخفی کاری بکنه که اگر خدایی نکرده با کسی بودن بتونین متوجه بشین..

البته امیدوارم همچین نباشه.🌹

و اینکه مردا گاهی نیاز دارن که با دوستاشون باشن( منظور رفقای آقا)، ببینین با کسی هستن که مامان و شما از طرف خوشتون نیاد که مجبور بشن بهتون نگن که باهاش در ارتباطن؟

انتهـای هـر اوجـی نشسـتن اسـت..!
زیر نظر داشته باشینش اما مستقیم اصلا چیزی نگید بهش که احساس خطر بکنه و بیشتر مخفی کاری بکنه که اگر خ ...

نه اینجوری نیست که مامانم بگه با فلان کس رابطه نداشته باش 

نه اینجوری نیست که مامانم بگه با فلان کس رابطه نداشته باش 

آهان.در این صورت یه مدتی هم بدون اینکه اقدامی کنین زیر نظر داشته باشینش

ببین رفتارشون باهات تغییر کرده؟ با مامانت مثل سابقه؟

از شما گلایه ای کرده؟ فکرش بی دلیل مشغول هست ؟

همه اینا یعنی از جای دیگه داره گرم میشه که از شما سرد شده(فرضا)

همه چیشو در نظر بگیرید 

میتونی به گوشیش دسترسی داشته باشی؟ برنامه هاشو چک کن

و خب کاش میتونستین اگر شک دارید پرینت بگیرید از تماساش خیلی بی سر و صدا ( نمیدونم میشه بدون اینکه بفهمن گرفت یا ن..)

برات دعا میکنم خواهرم که حستون اشتباه بگه.. به حق این ماه عزیز :)❤

آهان.در این صورت یه مدتی هم بدون اینکه اقدامی کنین زیر نظر داشته باشینش ببین رفتارشون باهات تغیی ...

خیلی ممنونم شمامثل خواهرم هستید

به گوشی دسترسی کامل دارم فقط یه مشکلی اینجا هست که منو مامانم همون شب به روش آوردیم و می‌دونه شک داریم 

راستی شما میدونید پرینت حساب چطور باید گرفت 

خیلی ممنونم شمامثل خواهرم هستید به گوشی دسترسی کامل دارم فقط یه مشکلی اینجا هست که منو مامانم همون ...

هنوزم دیر نشده.میتونین با یه سری جمله ها خیالش راحت کنین که به کارش برسه و بیشتر دستگیرتون بشه، مثلا بگید شما پدر خوب هستی وفاداری من قدرتو نمی‌دونم هیچوقت نمیری با یکی دیگه و ما شک کردیم و ....برای پرینت هم فکنم باید به این شعبه هایی که سیم‌کارت میدن برید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز