من خیلی آروم و با طمئنینه کار میکنم تو محیط کار فرز نیستم برا همین همه فک میکنن آدم کاری نیستم در حالیکه هستم فقط سرعتم پایینه چیکار کنم سرعتم بره بالا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مدلته دیگه، اتفاقا مامان منم مدلش خیلی آرومه، ولی قربونش برم کلی کار میکنه توی طول روز
از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من خودمم تو کار خونه یا هر کاری که بگی کند بودم، بعد تصمیم گرفتم کم کم سرعتم رو بالا ببرم در کنارش دقت هم بالا ببرم روز به روز وقتی هِس تکرار کردم این کارا رو سرعتم زیاد شد
اره ، در مورد منم فکر میکنن کار نمیکنم یا تنبلم درصورتیکه صبح تا شب همش در حال فعالیتم اما خب اروم هست ، یه وقتایی میخام از جام پاشم احساس میکنم وزنه به دست و پاهام وصله بس که سنگینه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃