2777
2789
عنوان

وای خدا چشم هام!

178 بازدید | 11 پست

پریشب، باید به چیزیو (مثل یه تحقیق) تو مدت 8 ساعت آماده میکردم و تحویل میدادم. واسه همین تو یه روز حدود 8 ساعت تقریبا به صورت مداوم به گوشی نگاه کردم تا آمادش کنم. از اون موقع تا الان چشمام تار میبینن (فاصله نزدیمک خوب میبینم اما کمی دور باشه تار میبینم)!!  

سرم هم، قسمت پیشانی و پشت چشمام درد میکنه!  

یعنی چشمام برای همیشه ضعیف شدن؟! دیگه به حالت قبل برنمیگردن؟ همینطور تا آخر عمرم تار میبینن؟  

هیچ راهی نداره خوب شه؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه داری ما عینکی ها رو درک میکنی بهتر بود روزی ک بهت تحقیق دادن انجامش میدادی نمینداختی روزای بعد ک الان تو امپاس قرار بگیری امروز استاد تکلیف گفت امشب نوشتمش

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

تازه داری ما عینکی ها رو درک میکنی بهتر بود روزی ک بهت تحقیق دادن انجامش میدادی نمینداختی روزای بعد ...

ببینین تحقیق کل وقتش همون 8 ساعت بود. پشت گوش ننداخته بودمش. چیکار کنم، بی انصافا همون قدر وقت داده بودن. منم خیلی حساسم که کارهام رو به بهترین شکل انجام بدم. کلی واسش زمان گذاشتم ولی ارزش نداشت چشمم اینطوری شه. فکر نمیکردم اینطوری شه.  

نه دو روز استراحت کنی خوبه خوب میشی چشمت خسته شده برای منم پیش اومده مدام اینطور شده دو سه روزه خوب ...

ممنون

ان شاء الله اینطوری که میگین باشه.

رفتم برای اطمینان از پنجره بیرونو نگاه کنم، از پنجره اتاقم کل شهرو میشه دید، به شدت تار دیدم، یعنی یه دفعه دنیا رو سرم خراب شد.  

ممنون ان شاء الله اینطوری که میگین باشه. رفتم برای اطمینان از پنجره بیرونو نگاه کنم، از پنجره اتاق ...

نه عزیزم عادیه من حتی خونه رو ام تار میدیدم گریه نکن گوشی بنداز کنار چشات با گلاب چای بشور لوازم ارایش چشم استفاده نکن دو روزه خوبه خوب میشی چیزی نیس

ببینین تحقیق کل وقتش همون 8 ساعت بود. پشت گوش ننداخته بودمش. چیکار کنم، بی انصافا همون قدر وقت داده ...

هووووف چی بگم فردا برو چشم پزشکی ببین مشکلت چیه

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹