2777
2789

امروز رفتم خونه ی دوستم (خودش روز قبلش زنگ زد گفت فردا بیا خونه مون )به محض رسیدنم  با وجود این که من اونجا بودم هی با صدای بلند میگفتن بریم دیره میگفتن دعوت مهمونی هستیم  منم خودم شام دعوت یه جا دیگه بودم 

ولی خب من خیلی بهم برخورد و خیلی ناراحت شدم 

خودشون باهام اومدن بیرون

بعدش پیام و زنگ زدن واسه معذرت خواهی منم خیلی بد جواب دادم فورا بهشون برخورد

به نظرتون کار من اشتباه بود؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کارت درست بوده باریکلا بازم تکرار کرد بازم برین بهشون کس دیگه ای مشاوره خواست بگه🌹

عزیزم من یجوریم دوس ندارم کسیو ناراحت کنم ولی خب کار اونا هم زشت بود من که گفتم دعوت مهمونیم خودمم ولی اونا هی با صدای بلند چند بار تکرار کردن و هی میگفتن باید زودتر میرفتیم 

بخدا من یه بار دعوت مهمونی بودیم ولی اون چون اونجا بود با خوانواده م نرفتم

عزیزم من یجوریم دوس ندارم کسیو ناراحت کنم ولی خب کار اونا هم زشت بود من که گفتم دعوت مهمونیم خودمم و ...

کارشون خیلی زشت بوده یکم سرد شو باهاشون بفهمن چقد بد بوده کارشون اما قطع ارتباط نکن و دیگه نرو خونشون

نه اصلا کار اونا اشتباه بود رابطتو بهم نزن ولی هیچ وقت دیگه نرو خونشون

خودش با اصرار زنگ میزنه این بارم روز قبلش زنگ زد گفت فردا بیا گفتم باشه همون روزم پیام دادم که خونه ای گفت آره جایی نمیرم 

😥😥مامانم میگه نباید بد حرف میزدی از خودت میرنجوندیشون

خودش با اصرار زنگ میزنه این بارم روز قبلش زنگ زد گفت فردا بیا گفتم باشه همون روزم پیام دادم که خونه ...

نه خوب هرکسی جای شما بود صددرصد واکنش نشون میداد میدونی مامانای ما خیلی صبورن و خیلی دیر ناراحت میشن ولی ماها اصلا اینطوری نیستیم