2777
2789
عنوان

تو عقد چقد براتون طلا خریدن؟

173 بازدید | 15 پست

من ی ۱۰ تا النگو اینه ای نازک و ی نیم ست ورساچه و یه نیم ست سبک دیگه با ی دستیند هرینگبون با حلقه و نشون

هیچ کس شوهرم کمک نکرد همش خودش با وام و ابنا خرید 😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال ۹۶

یه سرویس طلا

هشت تا النگو 

دوتا تک پوش

سه تا انگشتر

دو جفت گوشواره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من طلای خاصی برام نخریدن 

خودمم ملاکم این چیزا نیست راستش توی تجملات نیستم بیشتر اون اخلاقیات همسرم برام مهمه و ادب و احترام خونوادش 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
خوبه دیگه،وظیفه همسرت بوده دیگه،توقع داشتی کی بخره برات،بذار همسرت مسئولیت پذیر و کاری بار بیاد

ولی خب کلی تو قرض افتاده خانوادش ن تو طلا ن تو رهن خونه ن عروسی ن خرید سه تیکه جنسش کمکی نکردن

اگه الان داریشون سلطانی😅

پس چی ک دارمشون دو برابر شدن😂🫤

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ولی خب کلی تو قرض افتاده خانوادش ن تو طلا ن تو رهن خونه ن عروسی ن خرید سه تیکه جنسش کمکی نکردن

چرا باید کمک کنن؟به نظر من مردی که بدون کمک دیگران زندگیشو بسازه مردِ زندگیه.در ضمن به مرور و کم کم آدم باید زندگیشو بسازه ولی با تلاش خودش،همون اول کسی چیزی نداره

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎