_msogol مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 54 عنوان کربوکسی تراپی و سیاهی زیر چشم 178 بازدید | 8 پست من امروز کربوکسی تراپی کردم زیر چشممو ولی پشیمونم دیدم بچه ها گفتن اثر نداره ،از یه طرفم باد داره چشمم ،کی میره ورمش؟ 1403/01/21 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_msogol مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 54 نه من فقط ديدم تو نت چرا مزوژل نزدي؟ ژل ترسیدم دیدم این خیلی کم ریسکه ولی چشمم ورم کرده یکیش احتمالا دیگه نمیرم بقیشو ،سر ۱۵۰ تومن میخارید😑😑هیچ اثری هم نکرد
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 46693 ژل ترسیدم دیدم این خیلی کم ریسکه ولی چشمم ورم کرده یکیش احتمالا دیگه نمیرم بقیشو ،سر ۱۵۰ تومن میخاری ... شايد طول ميكشه چند روز از خودش بپرسمزوژل برا تيرگي بهتر بود
negarrrrrr69 عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2769 شايد طول ميكشه چند روز از خودش بپرس مزوژل برا تيرگي بهتر بود من مزوی زیر چشم انجام دادم.نه تنها اثر نکرد بلکه الان چشمم شدیدا عفونت میکنه. گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 46693 من مزوی زیر چشم انجام دادم.نه تنها اثر نکرد بلکه الان چشمم شدیدا عفونت میکنه. نميدونم ربط داشته باشه يا نه چون داخل چشم ك نميرهشايد جاي خوبي نرفتيمن ژل زدم مشكلي نبوده چند مدت ديگه ميخام مزوژل بزنم
یک_عدد_فلفل عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1250 سلام عزیزممیخواستم بپرسم کربوکس زیر چشم رو ادامه دادین؟اثری داشت؟
_msogol مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 54 سلام عزیزممیخواستم بپرسم کربوکس زیر چشم رو ادامه دادین؟اثری داشت؟ من همون یه جلسه رفتم چشمم چند روز پف میکرد و باد داشت ،سخت بود اونطوری بمونم همش رفتم فیلر زدم،واسه گودی زیر چشمم فیلر خوب بود ولی خیلی روی روشن شدنش اثر نداشت