2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوشتم دوروز 

برای من چند روز بعد از موعدمم بی بی چکم باز منفی بود فقط ازمایش خون نشون داد اونم با بتای پایین. دلیلشم این بود لقاح دیر صورت گرفته بود 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
برای من چند روز بعد از موعدمم بی بی چکم باز منفی بود فقط ازمایش خون نشون داد اونم با بتای پایین. دلی ...

چ مارکی استفاده کردی.من روز ۱۵ب بعددورم چن بارجلوگیرینکردم اقدام جدی نبودم الانم ۲۸دورمم دوره هام ۲۹روزس

چ مارکی استفاده کردی.من روز ۱۵ب بعددورم چن بارجلوگیرینکردم اقدام جدی نبودم الانم ۲۸دورمم دوره هام ۲۹ ...

از داروخانه گرفتم اسمشو یادم نیست ولی خب بیشتر از علائم میتونی متوجه بشی مثلا بیشتر احساس خستگی و خوابالودگی کنی یا درد و حساس شدم سینه ها اینا علائم‌ اولیشه که تو همع خانوما یکسانه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

از من بهت نصیحت به بیبی چک اصلااا اعتماد نکن، من تا یه هفته بعد از موعودم بیبی چک منفی بود! چندتا مارک مختلفم زدم. حتی هاله هم نداشتن خاک بر سر😄

دو هفته بعد از موعودم آز دادم بتا ۳۵۰۰ باردار بود.

علتش این که لقاح دیر گرفته بود.

از من بهت نصیحت به بیبی چک اصلااا اعتماد نکن، من تا یه هفته بعد از موعودم بیبی چک منفی بود! چندتا ما ...

خخخخخ چ جالب پس چرانشون نمیداد...منم گول خوردم ازش تو اقدام جدینیسم دکترگف یکم تنبلی داری ی روزایی جلوگیری نمیکنم.بنظرت فردا ی روز ب موعدم برم ازمایش

خخخخخ چ جالب پس چرانشون نمیداد...منم گول خوردم ازش تو اقدام جدینیسم دکترگف یکم تنبلی داری ی روزایی ج ...

منم تنبلی دارم، کساییکه تنبلی دارن تخمک هاشون دیرتر آزاد میشه و لقاح دیرتر انجام میشه، بنظرم بزار حداقل یه هفته از موعودت بگذره بعد آز بده.

منم تنبلی دارم، کساییکه تنبلی دارن تخمک هاشون دیرتر آزاد میشه و لقاح دیرتر انجام میشه، بنظرم بزار حد ...

من دا و نخوردم اصلا ولی برای این مشکل...من فک کردم اصن تخمک ازاد نمیشه...اگ ی هفته ازموعدم بگذره ک اصن میاز ب ازمایش نی صددرصد میفمم باردارم.چون تو عمرم عقب ننداختم فق سربچه اولم  خخخخ

من دا و نخوردم اصلا ولی برای این مشکل...من فک کردم اصن تخمک ازاد نمیشه...اگ ی هفته ازموعدم بگذره ک ا ...

وااای کی گفته تخمک آزاد نمیشه!!! 😁 اونا که تنبلی دارن فقط یکم به سختی و دیرتر خمکشون آزاد میشه. ضمنا شما پریودت منظمه پس تنبلیت زیاد شدید نیست.