2777
2789
عنوان

نامزدم دیوونس

177 بازدید | 19 پست

هیچی براش کم نذاشتم هروقت خواست بودم نخواست نبودم تو همه چی کمکش کردم طوری کنارش بودم که مادرش نبود

از نظر ظاهرم ایرادی ندارم...اما با این سرد شدنش من نمی‌دونم کجا کم گذاشتم چه ایرادی داشتم چی شده

آقایون دعوت به دوستی ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک چیزی کم داشتی رک میگم ببخشید سیفون اگه گاهی روش سیفون میکشیدی الان دنبالت پارس میکرد این تجربه ...

آره هرکاری کرده زود بخشیدم هیچوقت ازش فاصله نگرفتم

آقایون دعوت به دوستی ندن
آره هرکاری کرده زود بخشیدم هیچوقت ازش فاصله نگرفتم

ببین تجربه من میگه اگه طرفت بخوادت وقتی عقب بکشی میاد سمتت اصللااااا نترس. موفقیت همیسه بعد از ریسک کردنه

اگه نیومد که به درک ولی ۹۰ درصد جوابه لطفا امتحان کن

وقتی با همسرم دوست بودیم منم میترسیدم

ازدواج که کردم دیدم عهه چقدر سیفون جوابه و کلی حسرت خوزدم چرا تو ۱۰ سال گذشته که دوس بودیم اینکارو نکردم اخه منم همش صبوری میکردم و در دسترس بودم و خیلی کارا. تا حس میکنه بهش بی توجهم کلا خیلی خوب و کرم و عشقولانه میشه و‌دنیال سورپرایز و ایناست

لطغاااااا به حرفم کوش کن

وقتی با همسرم دوست بودیم منم میترسیدم ازدواج که کردم دیدم عهه چقدر سیفون جوابه و کلی حسرت خوزد ...

خب میدونین من میگم تو ازدواج دیگه رفتین زیر یه سقف دیگه با فاصله گرفتن نمیتونه راحت همه چیو کنار بذاره 

اما تا قبل ازدواج می‌تونه...

آقایون دعوت به دوستی ندن

گاهی باید در دسترس نباشی اینطوری عزیزتری

این نه فقط واسه نامزد که واسه همسر هم همینطوره

البته این تفکر اشتباهه ایرانیه متاسفانه بخاطر نوع تربیتشون وگرنه همسران باید همیسه و هر لحظه در کنار هم باشن حتی اکه پیش هم نیستن همدیگه رو ساپورت کنن و تنها نزارن

گاهی باید در دسترس نباشی اینطوری عزیزتری این نه فقط واسه نامزد که واسه همسر هم همینطوره البته این ...

آخه الان به حدی رسیده تا من پیام ندم پیام نمی‌ده

کلا نیست الکی همش بهونه میاره 

آقایون دعوت به دوستی ندن
خب میدونین من میگم تو ازدواج دیگه رفتین زیر یه سقف دیگه با فاصله گرفتن نمیتونه راحت همه چیو کنار بذا ...

نه اگه بخوادت بیشتر میترسه از دستت بده

خیلی وقتا تو ازدواج بدتره چون زنش هستی میدونه میمونی و سر هر چیزی ول نمیکنی بری

یک مدت بکش کنار ببین چیکار میکنه

نیومد کلا بیخیال شو

میدونم سخته اما همیشسسسسسسسه یادت باشه خودت مهمه اول و نصف جمعیت جهان مرد هستن پس اگه این لیاقتت رو نداره یکی دیگه رو پیدا کن. مردا باید بدونن واسه خودت ارژش قایلی وگرنه بی توجهی میکنن بهت و میرن دنبال کسی که پا نمیده بهشون

نه اگه بخوادت بیشتر میترسه از دستت بده خیلی وقتا تو ازدواج بدتره چون زنش هستی میدونه میمونی و سر هر ...

میشه باهاتون خصوصی صحبت کنم؟🥲

آقایون دعوت به دوستی ندن