2777
2789
عنوان

با مرد عصبی مزاج چط‌ور سر کنم؟؟؟

131 بازدید | 16 پست

با پسری که عصبی میشه خیلی سریع و عصبی مزاح هستش کاملا چطور رفتارکنم؟ البته خیلی اخلاق خوب داره اما عصبیه

چی کنم چیجور تغییرش بدم

دوست‌قشنگم‌لطفابرام‌دعا‌کن‌‌به‌خواستم‌برسم:)

درست نمیشه خب

باید تحملش کنی

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکسی تغییر نمیکنه

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

من برای دوست پسر نظری ندارم 

ولی اگه به قصد ازدواج هست به هیچ وجه به هیچ وجه باهاش ازدواج نکن !!!!

با هر آدمی ازدواج کن به جز آدم عصبی !!!

یعنی روح و روانت رو داغون می‌کنه ،،،

کنارش یه لحظه آرامش نداری 

هرکاری یا هر حرفی بخوای بزنی باید استرس داشته باشی عصبی نشه

اگ هنوز ازدواح نکردی باید بگم نکن.اگر کردی باید بگم درست نمیش

اخه فقط موقع عصبانتیش بد فتاری میکنه

بقیه چیزاش خیلی عالیه رفتاراش و کاراش و حرفاش

عصبی که میشه خون جلوی چشماشو ویگیره

خودشم اعتراف میکنه که اون لحظه دست خودش نیس

اخه فقط موقع عصبانتیش بد فتاری میکنه بقیه چیزاش خیلی عالیه رفتاراش و کاراش و حرفاش عصبی که می ...

خاهر مت بچی میدونم میگم نه.بباش حرف من گوش نمیکنی نکن.برو پیش روانپزشک اون میگ چکار کنی

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
خاهر مت بچی میدونم میگم نه.بباش حرف من گوش نمیکنی نکن.برو پیش روانپزشک اون میگ چکار کنی

خودم؟

یا اونو ببرم؟؟؟قبول نمیکنه که

من برای دوست پسر نظری ندارم  ولی اگه به قصد ازدواج هست به هیچ وجه به هیچ وجه باهاش ازدواج ن ...

دقیقا به قصده ازدواجه

واقعا؟؟؟من خودم ادم اروم و صبوری هستم اون کاملا مخالف من عصبیه و عجول

ولی من لجباز هستم اما خب سعی میکنم یجوری رفتار کنم که عصبی نشه

بت خودم میگفتم که به مرور زمان شاید بهتر بشه