2777
2789
عنوان

خانما یه ابلاغیه برا همسرم اومده

174 بازدید | 24 پست

الان عکسشو میزارم ما ۸ ماه پیش تصادف کردیم خورد به پیر زنه بد اونا شکایت کردن بیمه داد دیشو الان ابلاغیه اومده این چیه 

خدایا یه نی نی کوچلو به من بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اونا شکایت کردن دیشو بیمه داد چیزیش نشد که

پسر خواهر من تصادف کردن با ی آقا...

پول دیشم تعین شد ولی یهو آقا الکی رفت دندوناشو کشید گفت دندونامم کنده شده ...پرونده باز برگشت 

و خواهرم اعتراض زده 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
میشه بگین چیه

خب،ثناش روبازکنه ببینه چی نوشتن براش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پسر خواهر من تصادف کردن با ی آقا... پول دیشم تعین شد ولی یهو آقا الکی رفت دندوناشو کشید گفت دندونام ...

خدانکنه دوباره شکایت کنن 

خدایا یه نی نی کوچلو به من بده
نمیدونم اونا شکایت کردن دیشو بیمه داد چیزیش نشد که

خب بعدش شما رضایتو ازش گفتین؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
2790
2778
2791
2779
2792