شیرکاکاوعه_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 366 عنوان حال خوب .....😍 49 بازدید | 6 پست دلم میخواد تو این تایم که هرکسی فکرش درگیر مشکلات کوچیک و بزرگه یه چند دقیقه ای ریلکس کنیم و از چیزای خوب حرف بزنیم کجای طبیعت ارامش بیشتری بهتون میده؟تو تنهایی هاتون چیکار میکنید که حس قشنگی بهتون میده؟؟؟ 1403/01/20 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maimd عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 165 گل و گیاه عجیب حالمو خوب میکنه از وقتی گل و گیاه آوردم تو خونم همش حالم خوبه اتفاقای خوب برام میوفته یا وقتایی ک میرم بازار گل یا گلخونه عجیب حالم خوب میشه
شیرکاکاوعه_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 366 تنهاییام کتاب و رمان های تخیلی و ترسناک میخونم حال میده اخیی چه خوب بچه تر که بودم کتابای تخیلی میخوندم الان بیشتر روانشناسی و قانون جذب
شیرکاکاوعه_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 366 گل و گیاه عجیب حالمو خوب میکنه از وقتی گل و گیاه آوردم تو خونم همش حالم خوبه اتفاقای خوب برام میوفت ... منم یه گل کوچیک دارم پتوسهخیلیییی خوبه به ادم حس زندگی میده😍
maimd عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 165 منم یه گل کوچیک دارم پتوسه خیلیییی خوبه به ادم حس زندگی میده😍 پتوس منم دارم داره از دیوار میره بالا خیلی خوبه زاموفیلیام خیلی دوس دارم بعد من گل کوچولو میگیرم ک بزرگ شدنشو ببینم خیلی دوس دارم
شیرکاکاوعه_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 366 پتوس منم دارم داره از دیوار میره بالا خیلی خوبه زاموفیلیام خیلی دوس دارم بعد من گل کوچولو میگیرم ک ب ... وای خیلییییییی خوبه😍😍😍😍😍😍خوبهههه اونم قشنگه مامانم کلی کاکتوس داره