2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

119 بازدید | 11 پست

سلام 

بچها یه نفر بهم گفت که بیا تلفنی با هم بعضی وقتا حرف بزنیم.بچه خوبی بود میشد بهش اعتماد کرد ولی من گفتم نمیتونم چون بخاطر یه سری اعتقادات و یه سری شرایط جایی که زندگی میکنیم کلا عذاب وجدانش میگرفتم.

خودمم دوس داشتم باهاش حرف بزنم .اونم گفت که بخاطر این طرز تفکرات هیچوقت ادم نمیتونه درست زندگیشو بکنه.

دلم خیلی گرفته .چرا همش سر اینجور مساعل باید احساس تنهایی کنم .هر کسیو رد کنم بره حتی اگه خیلی به دلم نشسته باشه .

شما چیکار میکنید؟کسی اینجا اینجور تجربه ای داره؟لطفا هر کی داره بگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین زیر ۲۵ سال و تجربه اولت باشه وابستگی به وجود میاد و اگر نتونی حضوریش کنی سریع به خاطر شرایط زند ...

هر دوتا شو دارم ولی خیلی دوس داشتم که باهاش حرف بزنم.الان یه ده روزیه من میشناسمش ولی همین الان این وابستگیه شروع شدا بود ولی به هر حال دیگه رفتش

بزار بره چون اگر نشه کل زندگیت نخ کش میشه 

من خیلییی ادم احساسی هستم کل وقتی که داشتم باهاش حرف میزدم اینا رو براش توضیح میدادم با چت کردن چون اخرش میخواست بره همش گریه کردم .خیلی بده😥

من خیلییی ادم احساسی هستم کل وقتی که داشتم باهاش حرف میزدم اینا رو براش توضیح میدادم با چت کردن چون ...

عزیزم من مشابه همین حال و تجربه کردم منم حسم شبیه تو بود احساسی مطلق هم بودم اما باور کن آدم نمیدونه پیش بینی کنه کی میبینه طرف و من که فکر میکردم نهایت سه ماه بعد همو میبینیم شرایط اکی میشه سه سال شد تمام وجودم از غصه آب شد 

عزیزم من مشابه همین حال و تجربه کردم منم حسم شبیه تو بود احساسی مطلق هم بودم اما باور کن آدم نمیدونه ...

من مشکلم اینه که اصلا نمیتونم با خودم رو راست باشم.مثلا الان ده روز اول که ایشونو شناختم اصلا نمیتونستم باهاش راحت حرف بزنم چون بخاطر یه سری اعتقادات و اینجور چیزا حس محدود بودن دارم هی جلوی خودمو میگیرم که با کسی راحت راحت حرف نزنم. درسته این شرایطو دارم ولی تو دلم خیلیی زیاد وابسته میشم.

اخرشم که ایشون ازم پرسید بالاخره میخوای باهام حرف بزنی یا نه منم گفتم نمیدونم و اون چون من جواب درستی نداشتم رفت.

نمیتونم با خودم کنار بیام اصلا ،نمیدونم چی درسته چی اشتباه ،خیلی از لحاظ احساسی بهم فشار میاد

من مشکلم اینه که اصلا نمیتونم با خودم رو راست باشم.مثلا الان ده روز اول که ایشونو شناختم اصلا نمیتون ...

بببن تا تکلیف خودتو با عقایدت روشن نکردی وارد هیچ رابطه ای نشو در هر سطحیش الان صحبته بعد دیدار میشه بعد بغل و بوس میشه بعد مراحل دیگه ببین من تو شرایط تو بودم یه بوم و دو هوا نمیشه همین تو رابطت چالش ایجاد میکنه خودت و ناخوداکاه سرزنش میکنی و قربانی میبینی از طرف ی همیشه هم شرمنده ای 

بببن تا تکلیف خودتو با عقایدت روشن نکردی وارد هیچ رابطه ای نشو در هر سطحیش الان صحبته بعد دیدار میشه ...

ممنون که به حرفام گوش دادی واقعا نیاز پیدا میکنم که با یکی حرف بزنم ولی همش تو دل خودم نگه میدارم