ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انقدری خودتون رو درگیر روابط بی سر و ته دوستی نکنین که وقتی ۳۰ سالتون شد و به عقب نگاه نیکردین ببینین چیزی برای تعریف کردن ندارین. فلانی خیانت کرد من رفتم با فلانی. دوسپسر فلانی بهم فلان گفت. اصصصلا این دهه با ارزش رو صرف غم ها و درگیری های رابطه های بی سر و ته نکنین. هر کسی رو به حریم خودتون راه ندین هر چی زودتر بتونین ب ادم های اشتباه نه بگین، آدم درست زودتر وارد زندگیتون میشه. ورزش کنین. یه هنر یاد بگیرین. سفر کنین. کار کنین. خودتونو دوست داشته باشین و خوشحال زندگی کنین.
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊 عطیه سادات شیطون دختر گلیمه🥰🧡💫