2789

هزاران بار گفت میخوامت و کلی منت پدرم رو کشید تا ازدواج کردیم باز گاهی جوری رفتار میکنه انگار من گفتم بیا منو بگیر وای به حال اونی که میگه نمیخوام😒

اگرم پشیمون بشه و برگرده تو نباید به راحتی قبول کنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هزاران بار گفت میخوامت و کلی منت پدرم رو کشید تا ازدواج کردیم باز گاهی جوری رفتار میکنه انگار من گفت ...

خیلی ازش ناراحتم خیلی فحشم داده و بهم بی احترامی کرده ولی فقط دلم میخواد پشیمونیشو ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی ازش ناراحتم خیلی فحشم داده و بهم بی احترامی کرده ولی فقط دلم میخواد پشیمونیشو ببینم

فعلا ولش کن و ابدا توجهی نشون نده. برگشتم تحویلش نگیر تا به التماس بیفته. تا چهل روز دیگه نیومد اول درخواست مهریه و نفقه و توقیف اموال بده بعد باهاش تماس بگیر و بگو بیاد تکلیفو روشن کنه. یا میاد یا به خانوادت بگو با خانوادش تماس بگیرن. حواست باشه نگی شکایت کردی. آدم شد دادخواستو پس بگیر نشد پدرشو دربیار تا به غلط کردن بیفته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فعلا ولش کن و ابدا توجهی نشون نده. برگشتم تحویلش نگیر تا به التماس بیفته. تا چهل روز دیگه نیومد اول ...

حس میکنم اگه بیخیال بشم و بهش زنگ نزنم راحت تر فراموشم میکنه

مردا اینجوری نیستن؟

حس میکنم اگه بیخیال بشم و بهش زنگ نزنم راحت تر فراموشم میکنه مردا اینجوری نیستن؟

نه اتفاقا وقتی آویزونش بسی فرصت نمیدی دلتنگ بشه. تو هم دوست دخترش که نیستی فراموشت کنه. به هرحال مجبوره بهت فکر کنه ولی بذار این فکر کردن با ناراحتی ناشی از نادیده گرفته شدن و فکر کردن راجع به خطاهای خودش و افسوس باشه نه عصبانیت و تلاش برای فرار.

نه اتفاقا وقتی آویزونش بسی فرصت نمیدی دلتنگ بشه. تو هم دوست دخترش که نیستی فراموشت کنه. به هرحال مجب ...

واقعا حرفاتون خیلی منطقیه

ولی به نظرتون اونهمه گفته بهت علاقه ندارم واقعا راست میگه؟

اخه ممکنه تو بیست روز دوست داشتن از بین بره؟

واقعا حرفاتون خیلی منطقیه ولی به نظرتون اونهمه گفته بهت علاقه ندارم واقعا راست میگه؟ اخه ممکنه تو ...

اینقدر بهش فکر نکن. میدونم سخته ها! ولی فرض کن راست میگه. هر غصه ای داری یکی دوشب بخور و بیخیال شو یه سرگرمی یا مشغله فکری سنگین برای خودت جور کن که دیگه بهش فکر نکنی. بذار یه مدت بگذره بعد اون کارایی که گفتم رو بکن.

کسی که کنترل خشم نداره و فحاشی میکنه همچین گزینه تاپی هم نیست که با نبودش دنیا به آخر برسه. اگه قراره اینقدر دست پایین بگیری چیزی که ریخته مرد محترم. یه مدت همه جوره به خودت برس و این اعصاب و وقتی رو که صرف اون میکنی برای خودت بذار.