قاصدک074 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 2658 عنوان مدارکم گم شد 49 بازدید | 4 پست بچه ها کیف مدارکم رو تو مترو گم کردم پیدا نمیشه چه خاکی به سرم بریزم؟ به نظرتون کسی ببینه میده اطلاعات؟ کارت بانک بدون رمز به درد کسی میخوره؟ 1403/01/20 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 انشاءالله پیدامیشهبه پست مراجعه کن میبرن اونجامعمولانه به دردکسی نمیخورهولی بازصبح بروبسوزونش مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
قاصدک074 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 2658 انشاءالله پیدامیشه به پست مراجعه کن میبرن اونجامعمولا نه به دردکسی نمیخوره ولی بازصبح بروبسوزونش دیگه صندوق پستی وجود نداره که، واقعا هنوز میدن به پست، آخه سه تا کارتم توش بود هرسه تا رو بسوزونم واقعا؟ ممکنه پیدا شه؟ گواهینامم چی میشه
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 دیگه صندوق پستی وجود نداره که، واقعا هنوز میدن به پست، آخه سه تا کارتم توش بود هرسه تا رو بسوزونم وا ... شایدوگرنه بسوزونی بهترههزینه اش خیلی نمیشه مجددبرات صادرکنند مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
قاصدک074 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 2658 شاید وگرنه بسوزونی بهتره هزینه اش خیلی نمیشه مجددبرات صادرکنند مرسی عزیزم