2777
2789
عنوان

بیمارستان مادر یزد یا مام؟

1175 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی بیمارستان مادر یزد برای ناباروری پیش افلاطونیان یا کریم زاده رفتن؟ نوبت گیری چجوریه؟همون روز با خود دکتر ویزیت میشین؟آخه تو سایت بیمارستان نوبت براشون برای عصرا زده و اینکه کارشون مادر یزد بهتره یا مرکز مام تهران؟

یزد دکتر افلاطونیان دوستم بعد نزدیک15سال بیشتر شاید با اسپرم پنج جنین بی کیفیت باردار شد کاشتش بار اول گرفت.. هزینه هاشم گفت کمتر همه جاس تعریفشو زیاد شنیدم... حرف اول میزنه ولی مامم گفتن خوبع ولی نتیجه ندیدم از نزدیک و..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من از یزد اطلاع ندارم ولی شیراز که رفتم نه دکتر نمیبینه ی جمعی از افراد هستن که فکر کنم دارند برا تخصص میخونن و فرم پر میکنن و ازمایشها و چیزهای لازم ومبگن و اگه داشته باشی داخل پرونده مینویسن

مرسی عزیزم شما میدونید اول خود دکتر میبینن؟

بله مستقیم خود دکتر میبینه دکتر کریم زاده صبح و دکتر افلاطونیان بعدظهرا مطب و این دوتا دکتر باهمن یهو موقع پانکچر یا انتقال میبینی اون یکی بجا دکتر اومده و داره انجام میده

من بعنوان کسی ک دوبار در مادر ای وی اف کردم پیشنهاد نمیدم چون حدود ۱۵ نفر‌که من باهاشون اشنا شدم غیر از ی نفرمون و هرکدوم چندین سری کاشت انجام دادن هیچکس مثبت نشد الان ب شدت بیمارستان خلوت یعنی هیچکس نیست به هیچکس پیشنهاد نمیدم اگر هزینه براتون مهم‌نیست نیکان اقدسیه توی تهران با دکتر امیری حدود ۵۵ میلیون بدون تعیین جنسیت و ۷۰ میلیون با تعیین جنسیت و بدون داروها میشه. بیمارستان مادر مثل قبل نیست غیر ازاینکه هربار میری و میای و شکست روحی شدیدی میخوری