2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

150 بازدید | 8 پست

خانما خیلی معذرت میخوام یه برآمدگی برجسته تو ناحیه تناسلیم زده شکل گوشت اضافه قرمز رنگ هم هست دکتر خودم که فوق تخصص داره نبود زنگ زدم یه درمانگاه تو شهرمون یه ماما دختر جوون بود رفتم پیشش درو باز بود با این که من شلوار پام نبود همکار خانمش اومد تو. من خودم پرده رو کشیدم بعدم ک شروع کرد معاینه گفت ۵۰ و ۶۰ درصد زگیله‌. چند درصد باقیمونده رو هم ماله عفونت قارچی که سیستم ایمنیت ضعیف شده. تمام اعصابم ریخت بهم اگر از اول نمی‌رفتم اینقدر استرس نداشتم اون از اینکه به حریم شخصی بیمارش احترام نذاشت اون از اونکه با قطعیت تشخیص نمیده میگه برو تست بده. من چندبار دیگه این اتفاق برام افتاد هرجا رفتم همه با قطعیت بدون تست گفتم اونوقت این دختره مامائه فقط حدس و گمان زد. من بدتر شدم. کسی بود یه چیزی مثل گوشت اضافه یه دونه تکی قرمز رنگ زده باشه و زگیل تناسلی نبوده باشه؟ استرس دارم میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارش سوزش ادرار احساس سوزن سوزن هم داری؟

حتما ی دکتر برو

یا بیمارستان برو بخش زنان ویزیت شی

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

خارش سوزش ادرار احساس سوزن سوزن هم داری؟ حتما ی دکتر برو یا بیمارستان برو بخش زنان ویزیت شی

ن ندارم قصد دارم برم دکتر خودم. چون نوبت نمیده میخوام حضوری اولین نفر برم بشینم اونجا. بنظرتون رام میده برم تو؟

ن ندارم قصد دارم برم دکتر خودم. چون نوبت نمیده میخوام حضوری اولین نفر برم بشینم اونجا. بنظرتون رام م ...

پس نترس انشالله چیزی نیست

اره بابا چرا نمیدن فقط یکم ممکنه معطل شی وگرنه میفرسته 

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜