خب دختر من از شیش ماهگی یسری کلمه های نامفهوم مثل اده اده هی میگف
یسالگی کلمه زیاد میگف مثلا میگف جوجو کلمه های راحت رو میگف یهو تو یسال ونیم به بعد شروع کرد به صحبت کردن قشنگ الان دوسالشه دیگ عین ادم بزرگا حرف میزنه ولی من میدونم دختر من زود به حرف افتاد بچه داداشم سه سالشه اصلا کلمه هارو درست نمیگ خیلی کمتر حرف میزنه واسه هر بچه ای یجوره
میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دخترم ۱۵ ماهشه خودمم گفتاردرمانم نگران چی هستین؟
سلام عزیزم میشه ب سوال من جواب بدی ممنون میشم دخترم وارد ۲۰ ماه شده آوا و صدا از خودش درمیاره مثلا میگیم بگو هیس انگشت رو بینیش میزاره میگه هیس دد ب ب و خیلی چیزای نامفهوم رو میگه با اشاره بهمون میفهمونه مثلا چی میخاد مثلا سمت ظرفشویی ک میبرم لیوانشو از رو آبچکان برمیداره یعنی آب میخاد یا گوشی رو بهمون میده یعنی واسم کارتون بزار و...ولی هنوز بابا مامان نمیگه خیلی نگرانشم بنظرتون طبیعیه
وای توروخدا جواب بدین ک خیلی نگرانم
بچه من ۱۴ ماهشه من تا یک سالگی زیاد باهاش کار نمیکردم فک میکردم همچی رو خودش باید یاد بگیره هشت ماهش بود ک دست دسی کرد دیگه ماهی یکی دوبار انجام میداد الان هر وقت خودش بخواد انجام میده خیلی کم میشه من بگم انجام بده یا بای بای یک سالش ک شد بهش یاد دادم الان گاهی اوقات ک میگم بای بای کن انجام میده ولی نه همیشه
یا دستورپذیری بهش بگم بیاد نمیاد یا بگم فلان چیز رو بده مامان نمیاره ولی چند روزی هست ک بهش یاد دادم در رو ببند تا در رو باز میکنم میگم ببند میبنده یا لامپ رو میگم خاموش کن یا روشن انجام میده یا میگم برو بالا رو صندلی میره به نظرتون تا این حد قابل قبول هست؟