2777
2789

خب دختر من از شیش ماهگی یسری کلمه های نامفهوم مثل اده اده هی میگف 

یسالگی کلمه زیاد میگف مثلا میگف جوجو کلمه های راحت رو میگف یهو تو یسال ونیم به بعد شروع کرد به صحبت کردن قشنگ الان دوسالشه دیگ عین ادم بزرگا حرف میزنه ولی من میدونم دختر من زود به حرف افتاد بچه داداشم سه سالشه اصلا کلمه هارو درست نمیگ خیلی کمتر حرف میزنه واسه هر بچه ای یجوره

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشاره انگشت بچه ها یکم دیر متوجه میشن من خودمو میکشتم تا بفهمه کجارو اشاره میکنم  همش شوت میزد ولی الان بهتره دوسالشه 

ولی به صداش از همون 78 ماهگی واکنش میداد

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
من دخترم ۱۵ ماهشه خودمم گفتاردرمانم نگران چی هستین؟

سلام عزیزم میشه ب سوال من جواب بدی ممنون میشم دخترم وارد ۲۰ ماه شده آوا و صدا از خودش درمیاره مثلا میگیم بگو هیس انگشت رو بینیش میزاره میگه هیس دد ب ب و خیلی چیزای نامفهوم رو میگه با اشاره بهمون میفهمونه مثلا چی میخاد مثلا سمت ظرفشویی ک میبرم لیوانشو از رو آبچکان برمیداره یعنی آب میخاد یا گوشی رو بهمون میده یعنی واسم کارتون بزار و...ولی هنوز بابا مامان نمیگه خیلی نگرانشم بنظرتون طبیعیه

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

وای توروخدا جواب بدین ک خیلی نگرانم

بچه من ۱۴ ماهشه من تا یک سالگی زیاد باهاش کار نمیکردم فک میکردم همچی رو خودش باید یاد بگیره هشت ماهش بود ک دست دسی کرد دیگه ماهی یکی دوبار انجام می‌داد الان هر وقت خودش بخواد انجام میده خیلی کم میشه من بگم انجام بده یا بای بای یک سالش ک شد بهش یاد دادم الان گاهی اوقات ک میگم بای بای کن انجام میده ولی نه همیشه

اینکه الان چند روزی هست ک میگه آب ولی الان ک دقت کردم به چای به آب یا نوشابه یا غذا به همشون میگه آب نمیدونم طبیعی هست یا نه 

فقط آب میگه 

بابا ماما دد هم به صورت اواسازی میگه گاهی اوقات هم به خودمون میگه ولی کم نمیدونم تا این حد قابل قبول هست یا نه 

یا دستورپذیری بهش بگم بیاد نمیاد یا بگم فلان چیز رو بده مامان نمیاره ولی چند روزی هست ک بهش یاد دادم در رو ببند تا در رو باز میکنم میگم ببند میبنده یا لامپ رو میگم خاموش کن یا روشن انجام میده یا میگم برو بالا رو صندلی میره به نظرتون تا این حد قابل قبول هست؟

سلام عزیزم میشه ب سوال من جواب بدی ممنون میشم دخترم وارد ۲۰ ماه شده آوا و صدا از خودش درمیاره مثلا م ...

درک کلامش چه طوره؟

مثلا بگین دست بزن پاشو بابا کو مامان کو

اینارو می‌فهمه و انجام میده؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
و اینکه اگه مشغول چیزی باشه صداش کنم توجهی نمیکنه بهم

این که عادیه چون بچه ها تو این سن توجهشون تک کاناله ست

یعنی وقتی تمرکز میکنن روی چیزی، سوئیچ توجهشون به موضوع دیگه سخته

یا دستورپذیری بهش بگم بیاد نمیاد یا بگم فلان چیز رو بده مامان نمیاره ولی چند روزی هست ک بهش یاد دادم ...

شاید درکی اون چیزی که میخواستین بهتون بده نداره که خوب عادیه

هنوز در حال یادگیری هستن و خیلی کلمات رو بلد نیستن

اینکه الان چند روزی هست ک میگه آب ولی الان ک دقت کردم به چای به آب یا نوشابه یا غذا به همشون میگه آب ...

تلاش کنین کم کم یادش بدین

کلمات خیلی ساده رو مثل مامان، بابا، دد، اب

ولی جای نگرانی نیست همه ی بچه ها مثل هم نیستن چند ماه اینور اونور فرصت دارن

مثلا من دخترم نسبتا خوب حرف میزنه ولی راه رفتنش هنوز تثبیت نشده

تلاش کنین کم کم یادش بدین کلمات خیلی ساده رو مثل مامان، بابا، دد، اب ولی جای نگرانی نیست همه ی بچه ...

ی سوال بچه های ک تاخیر گفتار دارن تو درک گفتار همون میزان تاخیر دارن؟